H κλήρωση για τον διαγωνισμό του #followme.gr για τη νέα σειρά περιποίησης Aussie Miracle Shine πραγματοποιήθηκε!

Μήπως είσαι εσύ η τυχερή που κέρδισες τη νέα σειρά περιποίησης Aussie Miracle Shine για εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά σου ;
H κλήρωση για τον διαγωνισμό του #followme.gr για τη νέα σειρά περιποίησης Aussie Miracle Shine πραγματοποιήθηκε!



5 τυχεροί που έκαναν follow το διαγωνισμό κέρδισαν από μια σειρά περιποίησης για τα μαλλιά. Το νέο Aussie Miracle Shine είναι ακριβώς αυτό-μια δόση από την λιακάδα του ήλιου σ’ ένα  μπουκάλι και εγγυάται εκτυφλωτική λάμψη. Αν έχεις θαμπά, αδύναμα και κουρασμένα μαλλιά επένδυσε στη σειρά Aussie Miracle Shine και γίνε και εσύ ένα από τα λαμπερά Aussie Girls! 
Η  συγκεκριμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Aussie Miracle Shine αποτελείται από το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα εντατικής θεραπείας  3 λεπτών που ενδείκνυται για ταλαιπωρημένα και θαμπά μαλλιά. Τα μικρά μυστικά όπλα της αυστραλέζικης κληρονομιάς των συγκεκριμένων προϊόντων  που κρύβονται μέσα στο μπουκάλι είναι η μοναδική σκόνη μαργαριταριού και το αυστραλέζικο τζίνσενγκ , ό,τι καλύτερο  για να αιχμαλωτίσεις αυτή την λάμψη.
Με ένα hashtag #followmecontest στην σελίδα μας στο facebook και μπορούσες να λάβεις μέρος και να κερδίσεις τον διαγωνισμό.
Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου και οι πέντε νικητές ενημερώθηκαν με προσωπικό μήνυμα (inbox) για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους.
Οι νικητές είναι: Nικολέτα Μπάκα, Κοσμάς Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, Άγγελος-Αντωνία και Σταματούλα Πιτσίνη. Συγχαρητήρια!