Εύκολα DIY για να ανανεώσεις οικονομικά το σπίτι σου

Κάνε το σπίτι σου έργο τέχνης!
Εύκολα DIY για να ανανεώσεις οικονομικά το σπίτι σου



Έχεις όρεξη να ανανεώσεις το σπίτι σου αλλά δεν θέλεις να ψωνίζεις άλλο IKEA ή TIGER; Έχει καταντήσει και εσένα το σαλόνι σου σαν να βγαίνει από τον κατάλογο του ΙΚΕΑ; Τότε καιρός να πιάσεις τη διακόσμηση κυριολεκτικά στα χέρια σου. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις είναι με DIY, δηλαδή Do It Yourself. Αν δεν είσαι όμως εξοικειωμένη με αυτά σου έχουμε τα πιο απλά για να μπεις στο κλίμα. Αργότερα μπορεί να κάνεις και DIY πιο μεγάλα έπιπλα.

Τα πλαστικά λουλούδια δεν είναι και πολύ όμορφα. Βάφοντας τα όμως με μπογιά σε σπρέυ αλλάζει όλο το ύφος. Κόλλησε τα σε ένα κάδρο για πιο σύγχρονο vibe.

Εκείνα τα σεμέν που σου έχει δώσει η γιαγιά σου αλλά τα έχεις κρύψει στο πατάρι τα θυμάσαι; Χρησιμοποίησέ τα για να κάνεις διάφορα μοτίβα σε μικροέπιπλα όπως είναι το κομοδίνο σου ή φυσικά απλά για να φτιάξεις έναν πίνακα.

Κόλλα σιλικόνης + spray paint = Μοναδικά βάζα κατάλληλα και για δώρα! Μπορείς να γράψεις πραγματικά ό,τι θέλεις, να το γεμίσεις με γλυκίσματα και να το κάνεις δώρο.

Χάνεις όλη την ώρα τα κλειδιά σου; Φτιάξε μια κορνίζα-κρεμάστρα για να ξέρεις πάντα ποια είναι η θέση τους.

Μένεις σε νοίκι και δεν θέλεις να βάλεις ταπετσαρία; Πιάσε την μαύρη μονωτική ταινία και διακόσμησε τον τοίχο σου κάνοντας μικρά '+".