Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: 5 αυτοσχέδιοι τρόποι για να του δείξεις την αγάπη σου!

Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη!
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: 5 αυτοσχέδιοι τρόποι για να του δείξεις την αγάπη σου!



Aν είσαι ερωτευμένη τότε θα μετράς αντίστροφα μέχρι να έρθει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορεί να έχεις δέκα μέρες μπροστά σου, αλλά φίλη, οφείλεις να προετοιμαστείς από τώρα, για να κάνεις φέτος το πιο ξεχωριστό δώρο στο αγόρι σου.

Όπως: 

1. Μια χειροποίητη κάρτα!
Πάρε από το βιβλιοπωλείο χαρτόνι σε όποιο χρώμα θέλεις. Φτιάξε μια κάρτα και γράψε μέσα ότι γλυκούλι μήνυμα θέλεις. Έπειτα πρόσθεσε αυτοκόλλητα με καρδούλες ή φτιάξε τις μόνη σου με το χαρτόνι που περίσσεψε και βάψε τις με μαρκαδόρο! (Ναι, θα νομίζεις οτι ξαναπήγες νηπιαγωγείο!)

2. DIY μήνυμα
Θα χρειαστείς μια οδοντογλυφίδα και λίγο κόκκινο χαρτόνι. 
Ζωγράφισε δυο καρδιές με το χαρτόνι και κόψε τις με το ψαλίδι. Γράψε ένα σημειωματάκι μικρό. Πριν κολλήσεις τις δυο καρδιές μεταξύ τους βάλε ανάμεσα τους το σημείωμα. Και έπειτα άνοιξε μια τρυπούλα και βάλε την οδοντογλυφίδα. Πρωτότυπο;

3. Αγόρασε ένα καδράκι που έχει χώρο μέσα, για να βάλεις διάφορα αντικείμενα μαζί με τη φωτογραφία. Υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα διακόσμησης. Πάρε την πιο ωραία, γλυκιά φωτογραφία σας και κόλλησέ την μέσα. Πρόσθεσε γύρω γύρω αυτοκόλλητα ή κάποια ταπετσαρία αυτοκόλλητη. Επίσης μπορείς να βάλεις διάφορα πράγματα μέσα στο κάδρο. Για παράδειγμα αν επιλέξεις μια καλοκαιρινή φωτογραφία βάλε μέσα άμμο και κοχύλια. Ανάλογα με την φωτογραφία φτιάχνεις και ένα concept.

4. Φτιάξε το δικό σου αυτοσχέδιο-ανατρεπτικό κάδρο! Πάρε πολλούς φελλούς και κόλλησε τους σε σχήμα καρδιάς σε μια επιφάνεια. Γράψε ότι θέλεις και έπειτα βάψε από πάνω τους φελλούς. Δεν φαντάζεσαι πόσο τέλειο μπορεί να γίνει!

Note: (Το παρακάτω κείμενο δεν απευθύνεται στις αδέσμευτες αλλά τις παρακινεί εκείνη την ημέρα να βάλουν τα καλά τους, να βαφτούν και να βγουν έξω!) Go, girl!

Θα του κάνεις έκπληξη στο σπίτι; Φτιάξε αρωματικά που θα φτιάξουν τη πιο ρομαντική ατμόσφαιρα (μέρα που είναι!)