Θέλεις μακριές, γεμάτες και πυκνές βλεφαρίδες; Ιδού το μυστικό!

Δες πώς μπορείς να δημιουργήσεις τις τέλειες βλεφαρίδες!
Θέλεις μακριές, γεμάτες και πυκνές βλεφαρίδες; Ιδού το μυστικό!



Αναμφίβολα οι βλεφαρίδες αναδεικνύουν το βλέμμα μας. Πόσο εντυπωσιακό είναι ένα βλέμμα με έντονες βλεφαρίδες! Αδιαμφισβήτητα καίει καρδιές και προσδίδει μια περαιτέρω τσαχπινιά! Και ποια, λοιπόν, δεν θέλει να ξέρει τα μυστικά τρικ που μπορούν να κάνουν τις βλεφαρίδες της όσο το δυνατόν πιο πυκνές, μακριές και γυριστές; Η απάντηση είναι ολοφάνερη και γι' αυτό και σου αποκαλύπτουμε ένα μικρο, μυστικό! Και όμως δεν φαντάζεσαι ποιο είναι!  Δεν σου πάει το μυαλό αλλά είναι...η πούδρα για τα μωρά. 
Δες βήμα βήμα πώς μπορείς να δημιουργήσεις τις τέλειες βλεφαρίδες!
 
Πρώτο βήμα
Ξεκίνα δίνοντας στις βλεφαρίδες σου την κλίση που πρέπει να έχουν με το ψαλίδι για βλεφαρίδες. 
Δεύτερο βήμα
Βάλε μία-δύο στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου ξεκινώντας από τη ρίζα προς την άκρη.
Τρίτο βήμα
Βάλε λίγη πούδρα σε ένα βαζάκι ή και στην παλάμη του χεριού σου και με μία μπατονέτα πάρε λίγη από τη “μαγική” σκόνη.
Τέταρτο βήμα
Βάλε την πούδρα στις βλεφαρίδες σου (και στις πάνω και στις κάτω) σιγουρεύοντας πως έχουν καλυφτεί ολόκληρες.
Πέμπτο βήμα
Άπλωσε άλλη μία στρώση μάσκαρα για να ξανακάνεις μαύρες τις βλεφαρίδες σου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει καθώς οι βλεφαρίδες σου θα δείχνουν πιο πυκνές, πιο μακριές και πιο γεμάτες από ποτέ. 
 
Extra tips (για την περιποίηση τους)
*Δυο στρώσεις μάσκαρα είναι το ιδανικό και όχι παραπάνω από τέσσερις. Διαφορετικά οι βλεφαρίδες θα σκληρύνουν και θα μουντζουρώσουν την περιοχή των ματιών. 
*Οι βλεφαρίδες σπάνε και πέφτουν ακριβώς όπως και τα μαλλιά. Ωστόσο, όταν μία βλεφαρίδα πέσει, χρειάζεται περισσότερο χρόνο από την τρίχα για να ξαναβγεί. Άρα προσέχουμε όταν κάνουμε ντεμακιγιάζ και όταν χρησιμοποιούμε το ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες. 
*Μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για τις κοντές βλεφαρίδες είναι το ελαιόλαδο. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα φυσικά, έτσι θα παρατηρήσεις ότι και η περιοχή των ματιών θα δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη. Για να χρησιμοποιήσεις το ελαιόλαδο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις,είναι να εφαρμόσεις λίγο στα βλέφαρά σου κάθε βράδυ, φροντίζοντας να κάνεις μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων. Το πρωί, απλά πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο καθαριστικό και χλιαρό νερό.
* Εναλλακτικά αντί για ελαιόλαδο μπορείς να χρησιμοποιήσεις βαζελίνη. Πάρε μια μικρή ποσότητα με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Τρίψε τα δύο δάχτυλα μαζί, έτσι ώστε να αραιώσει αρκετά η βαζελίνη. Κλείσε το ένα μάτι και να εφάρμοσε με τα δάχτυλά σου τη βαζελίνη, ξεκινώντας από τη ρίζα των βλεφαρίδων έως την άκρη. Μην τραβάς τις βλεφαρίδες γιατί μπορεί να πέσουν ή να καταστραφούν. Επανάλαβε τη διαδικασία και για το άλλο μάτι, και στη συνέχεια να απόλαυσε έναν ξεκούραστο ύπνο. Το πρωί, βεβαιώσου ότι έχεις ξεπλύνει καλά τη βαζελίνη, πριν από την εφαρμογή κάθε είδους μακιγιάζ. Η βαζελίνη δεν θα βοηθήσει μόνο στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων, αλλά θα παρατηρήσεις επίσης μια αλλαγή στην ποιότητα τους.

Θέλεις σαρκώδη χείλη; Δες εδώ ένα μυστικό tip!