Ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνει stand - up κωμωδία για τη Unicef

Μια παράστασηγια καλό σκοπό...
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνει stand - up κωμωδία για τη Unicef



Ο Γιώργος Χατζηπαύλου είναι ένας από τους πιο γνωστούς stand - up comedians.

Στις 7 & 8 Μαϊου στην Αθήνα και στις 11 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη θα δώσει μαζί με άλλους σημαντικούς κωμικούς του είδους, τρεις παραστάσεις stand - up comedy με τον τίτλο «Stand Up For You», τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στη Unicef.

Η ιδέα ξεκίνησε πέρυσι από τον Γιώργο Χατζηπαύλου και την ανάγκη του να προσφέρει στα παιδιά. «Σκεφτόμουν ότι τα παιδιά είναι οι πιο αδύναμοι πολίτες του κόσμου και εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνουμε κάτι για εκείνα. Όταν έμαθα πόσα παιδιά βοηθήσαμε πέρυσι μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, έκανα τον πιο γλυκό ύπνο στη ζωή μου», δήλωσε σε συνέντευξή του. Οι 12 καλύτεροι Έλληνες κωμικοί (Διονύσης Ατζαράκης, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Δημόπουλος, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Χριστοφορίδης και οι Γιώτης Παρασκευαϊδης και ο γνωστός Άγγλος κωμικός Alistair Barrie) θα ανέβουν πάνω στη σκηνή, με την αρωγή του Ιδρύματος Κακογιάννης, για να χαρίσουν σε όλα τα παιδιά άφθονο γέλιο, ατάκες, σκετς και αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθέναν, «όρθια κωμωδία».

Πάνω από 1200 εισιτήρια, θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες της UNICEF και κατ’ επέκταση των παιδιών.

Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, στις 21:00 στην Αθήνα (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ. 210 3418 550)

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015, στις 21.00, στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Αριστοτέλειο: Εθνικής Αμύνης 2, Τηλέφωνο 2310262051)
Εισιτήρια 15 ευρώ
Διάρκεια: 150΄

Παρουσίαση και σκηνοθετική επιμέλεια: Γιώργος Χατζηπαύλου.
* Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων που υποστηρίζει το πρόγραμμα «Νονός της UNICEF».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέντευξη του Γιώργου Χατζηπαύλου.