Οι 5 καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Εδώ θα την απολαύσεις παγωμένη και θα βρεις μεγάλη ποικιλία
Οι 5 καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας



Τώρα που καλοκαιριάζει έχεις κάτι καλύτερο για μετά τη δουλειά, από μία παγωμένη μπύρα; Εσύ το μόνο που έχεις να κανονίσεις είναι την παρέα. Για τα μέρη φροντίσαμε εμείς. Ξεκινάμε.

The Local Pub |Χαλάνδρι
Με αέρα λονδρέζικης pub είναι ο Νο 1 προορισμός στο Χαλάνδρι για μπύρα. Με το μικρό βαρελάκι να ξεκινάει από τα 2,5€, η Local Pub φροντίζει τους θαμώνες της τόσο με την μεγάλη ποικιλία της, όσο και με τον εσωτερικό χώρο πουυ διατηρεί για τους μη καπνίζοντες. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!

Κι επειδή ο κατάλογος είναι μακρύς, ζητείστε από το Φώτη στο μπαρ να σας βοηθήσει ανάλογα με τα γούστα σας. Εμείς δοκιμάσαμε την Crazy Donkey IPA και τη λατρέψαμε.

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι 

Silly Wizards | Αγία Παρασκευή
Λίγο πιο πάνω, στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται μία μπυραρία που οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους. Χαλαρό irish pub σκηνικό, ευγενικό προσωπικό και φαγητό για να τσιμπήσεις.

Διαθέτει ποικιλία και σε φρουτώδεις μπύρες όπως με φράουλα, βατόμουρο ή κεράσι, πιάνοντας και τα γυναικεία γούστα. Η μουσική είναι στα θετικά του μαγαζιού, αφού κινείται σε ροκ ρυθμούς.

Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή | 210 6543908

Βeer Academy Home | Καισαριανή
Τριώροφη μπυραρία, με cozy διακόσμηση και ταράτσα με θέα το Λυκαβηττό. Το service είναι άψογο, το ίδιο και το μενού του για να ικανοποιήσεις τη λιγούρα σου. 

Κατά καιρούς οργανώνουν και live εμφανίσεις προς τέρψιν του κοινού, ενώ στον κατάλογο των μπυρών δεν χρειάζεται να κάνουμε ειδική αναφορά. Θα βρεις από απλές ξανθιές μέχρι τις πιο σπάνιες μοναστηριακές.

Εθν. Αντιστάσεως 4, Καισαριανή | 210 7011108

Εν Αιθρία | Νέα Φιλαδέλφεια
Πάνω από 70 ετικέτες σε μπουκάλι και περιβάλλον χρωματιστό και αρτιστίκ. Στο Εν Αιθρία θα βρεις κι ένα ενημερωμένο μενού με μεζεδάκια για να τσιμπήσεις παρέα με την μπύρα σου.

Ημέρες αιχμής (Παρασκευή και Σάββατο) καλό θα ήταν να το αποφύγεις γιατί γίνεται χαμός. Προσπάθησε να πας καθημερινή για να ευχαριστηθείς και το μπαλκονάκι του.

Βρυούλων 4, Ν. Φιλαδέλφεια | 210 2582751

ΜcBeer | Ιλίσσια
Φημισμένο στην περιοχή για την καλή του ποιότητα. Περίπου 50 ετικέτες και καλό φαγητό στο πλάι. 

Την Τρίτη και την Τετάρτη οι υπεύθυνοι του μαγαζιού «γιορτάζουν» αφού μπορείς να πιεις όσο αντέχεις με 5€. Καλό; 

Τα σχόλια δε, για την κουζίνα απλώς εγκωμιαστικά.  

Λεωφ. Παπάγου 132, Ιλίσσια | 210 7774120

 

Αν πάλι, είσαι ακόμα σε διάθεση για κρασάκι, δες εδώ τα καλύτερα wine bars του Κέντρου.