Τα καλύτερα μέρη στο Πόρτο Ράφτη για να πιεις τον καφέ σου

Tώρα που πιάσανε οι ζέστες θέλω θέα θάλασσα!
Τα καλύτερα μέρη στο Πόρτο Ράφτη για να πιεις τον καφέ σου



Το Πόρτο Ράφτη δεν προσφέρεται μόνο για βουτιές. Έχει και πολύ ωραία ταβερνάκια με ψαρομεζέδες και τσίπουρο αλλά και πολύ ωραία καφέ. Huge μεν (το λέω επειδή μπορεί να έχεις συνηθίσει τα cozy μικρά μαγαζιά του κέντρου) αλλά η θέα στο γαλάζιο, σε αποζημιώνει. Παρά την πολυκοσμία. Τριγυρίσαμε και καταλήξαμε στα τέσσερα καλύτερα.

Del Mar 
Στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα καφέ που έχει σημαδέψει τα καλοκαίρια μας στην περιοχή. Αυτό είναι το Del Mar. Οι φοίνικες κάνουν το τοπίο εξωτικό, οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί δημιουργούν πολύ ευχάριστο κλίμα και μετά μπορείς να πας από το πρωί ως το βράδυ.

Αν υπάρχει ένα στέκι για τους 30ρηδες των Μεσογείων, αυτό είναι σίγουρα το Del Mar.

Λεωφ. Γρέγου 41 |2299 075688

Κazba
Μπαίνοντας στον παραλιακό δρόμο, είναι το πρώτο μαγαζί που συναντάς στο δεξί σου χέρι. Μπαλκονάκι υπερυψωμένο, χαλαρή μουσική (καμιά φορά κάνει και πάρτι λάτιν βέβαια) και πολύ ωραία cocktail. Αν είσαι σε φάση για early drinks, δοκίμασε οπωσδήποτε Mastiha Mohito. Δροσερό και λαχταριστό!

Λεωφ. Γρέγου 27 |2299 076800

Navy Style
Πιο mainstream. Για μένα πας μόνο αν θες να κάτσεις στις ωραιότατες ξαπλωστρίτσες απέναντι από μαγαζί στην παραλία. Τα παιδιά που δουλεύουν είναι πολύ εξυπηρετικά. Παγωμένη μπυρίτσα και σαντουϊτσάκια (δοκίμασε το salmon club sandwich) και θα περάσεις ένα πρωινό σούπερ. Σε "κρατάει" μέχρι το απόγευμα. 

Και το καλύτερο; Δωρεάν ξαπλώστρες! Πληρώνεις μόνο ό,τι καταναλώσεις.

Αγίας Μαρίνας 50 |2299 075675

Status    
Όλοι έχουν να πουν για τον καφέ του κι εγώ δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω. Αγαπημένο μέρος αν θες να χαλαρώσεις λίγο από την πολυκοσμία και να χαζέψεις τη θάλασσα. Το ίδιο ισχύει και για το βράδυ. Ιδανικό για ροματζάδα και κουβεντούλα.

Λεωφ. Γρέγου 37|2299 072603

 

Δες εδώ που θα φας τέλειο παγωτάκι στην Αθήνα.