Alchemists Flavour Festival: Έρχεται στο Θησείο

Για δύο μέρες, θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Alchemists Flavour Festival: Έρχεται στο Θησείο



Η εβδομάδα ξεκινάει με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μουσεία της Αθήνας, με φεστιβάλ γεύσεων, παραστάσεις και μουσικές.

Φεστιβάλ: Alchemists' Flavour Festival |Root Artspace
Γιατί να πας: Γιατί θα μάθεις και θα γευτείς όλες τις νέες τάσεις στο φαγητό και το ποτό.

Το Alchemists' Flavour Festival είναι το νέο διεθνές φεστιβάλ γεύσεων που θα πραγματοποιηθεί στο Root Artspace, το νέο δυναμικό χώρο τέχνης και διασκέδασης της Αθήνας. Στο πρώτο AFF bartender, σεφ, ψυχολόγοι, ερευνητές των γεύσεων και άλλοι σύγχρονοι αλχημιστές θα μοιραστούν μαζί μας την Καινοτομία (Innovation) στον χώρο του bartending και της γαστρονομίας.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να επικοινωνήσει τους νέους τρόπους, εμπνευσμένους από τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, με τους οποίους οι γεύσεις συνδυάζονται σε ένα κοκτέιλ ή ένα πιάτο για να συνθέσουν μια μοναδική δημιουργία.

Ώρες λειτουργίας:  11:00 με 23:00

Είσοδος: 5€

Ηρακλειδών 10, Θησείο| 210 3450003

Θέατρο: "Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη" |Θέατρο Βικτώρια 
Γιατί να πας: Μαύρη κωμωδία. Θες κι άλλο λόγο;

"Έχεις πιστέψει πως κάποια στιγμή θα κερδίσεις το λαχείο χωρίς να το έχεις πάρει ποτέ; Πως θα γυρίσεις τον κόσμο χωρίς να μετακινηθείς; Πως θα φύγει το σύννεφο από πάνω σου χωρίς να το διώξεις; Πως θα προχωρήσεις μπροστά χωρίς να ξέρεις τι είναι πίσω; Ο Μανώλης Καρέλης ναι.

Στην παράσταση "Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη", τον βλέπουμε να γκουγκλάρει και να κάνει ζάπινγκ για να βρει τη συνταγή της ευτυχίας. Ψάχνει να βρει τι του φταίει, τι του λείπει και τι έχει πάει στραβά. Να ανακαλύψει αυτά που έχει χάσει. Τη χαμένη του αισιοδοξία, τη χαμένη του αθλητική κορμοστασιά, τη χαμένη του καριέρα, το χαμένο του έρωτα, τη χαμένη του παντόφλα. Αλλά κάτι μέσα του έχει άλλη άποψη για τον τρόπο αναζήτησης και φωνάζει πολύ δυνατά. Θα το ακούσει;".

Της Βίκυς Αδάμου.

Παίζουν οι Ιωσήφ Ιωσηφίδης και Χριστίνα Σαμπανίκου.

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 5-12€

Μαγνησίας 5 (Γ’ Σεπτεμβρίου 119) |210 8233125 

Μουσική: Donnacello και Τατιάνα Μανωλίδου | Half Note Jazz Club
Γιατί να πας: Γνωστές μουσικές πειραγμένες με κέλτικες πινελιές. Ενδιαφέρον; Είναι!

"Oι Donnacello και η Τατιάνα Μανωλίδου στο τραγούδι, ξεκινούν ένα πλουραλιστικό ταξίδι έχοντας ως αφετηρία γνωστά μουσικά θέματα και τραγούδια από τον κινηματογράφο, τη jazz, αγγίζοντας παράλληλα το tango, καθώς και πολλά αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη ροκ και την έντεχνη σκηνή, με κέλτικες και ανατολίτικες πινελιές.

Donnacello: Μαρίνα Κισλίτσινα, Αριάδνη Πόλκα, Αναστασία Δεληγιαννάκη, Γιούλη Σούλα. Στα κρουστά συμμετέχει o Aλέξανδρος Χρηστίδης.

Η Τατιάνα Μανωλίδου με σπουδές στο πιάνο και το τραγούδι, έχει δώσει πολλές συναυλίες στη Ελλάδα και την Κύπρο, έχει εκδώσει 3 προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχει γράψει μουσική για αρκετά θεατρικά έργα".

Ώρα έναρξης: 10-15€

Είσοδος: 10-15€

Τριβωνιανού 17, Μετς |210 9213360  

Έξοδος: Δες εδώ σε ποια μουσεία οργανώνονται εκδηλώσεις για να γιορτάσεις κι εσύ σήμερα τη Διεθνή Ημέρα Μουσείου.