C.W.Stoneking επιτέλους θα σε δούμε απόψε στο Fuzz!

Αρχίζουμε να ετοιμαζόμαστε!
 C.W.Stoneking επιτέλους θα σε δούμε απόψε στο Fuzz!



Οι μεγάλες συναυλιακές αφίξεις ξεκινούν από σήμερα με τον C.W.Stoneking να τιμά το αθηναϊκό κοινό με την εμφάνισή του στο Fuzz.

Μουσική: C.W.Stoneking Live | Fuzz
Γιατί να πας: Γιατί είναι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης, γιατί ήρθε για να μας (ξανα)συστήσει την blues, γιατί έχεις γενικά πολλούς λόγους.

"Οι πολυτάραχες περιπέτειες του βραβευμένου με ARIA "Jungle Blues", που θυμίζουν κάτι από τροπικούς σε sepia τόνο έφτασαν στο τέλος. Ο C.W. Stoneking ανακαλύπτει τον... ηλεκτρισμό! Κρύβει την αγαπημένη του vintage National κιθάρα και το banjo combo για μία χρυσή Fender και συνδυάζοντάς τη με το ύφος των rock 'n' gospel dancehall blues παρουσιάζει 12 ολοκαίνουργια κομμάτια ηχογραφημένα απευθείας με την πλήρη μπάντα του".

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 20€

Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος | 210 3450817

(Πάρε μια γεύση)

ΦΕΣΤΙΒΑΛ
"Τα 12 Κουπέ" | Θέατρο "Το Τρένο Στο Ρουφ"
Γιατί να πας: Γιατί νέοι καλλιτέχνες (ηθοποιοί, τραγουδιστές, ζωγράφοι, χορευτές, performers) εμπνεόμενοι από τα δώδεκα δωματιάκια της αμαξοστοιχίας, παρουσιάζουν πρωτοποριακά projects.

"Το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών "Τα 12 Κουπέ", το επιτυχημένο σιδηροδρομικό φεστιβάλ Τεχνών που εμπνεύστηκε και καθιέρωσε η Τατιάνα Λύγαρη στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, με στόχο την προώθηση νεανικών καλλιτεχνικών δυνάμεων στον χώρο του πολιτισμού, συνεχίζει και φέτος τη παραγωγική του πορεία, για 5η συνεχή χρονιά, από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Το New Wagon της Αμαξοστοιχίας, με τα 12 μικρά και ιδιωτικά διαμερισματάκια του, τα 12 "κουπέ" του, είναι ο πυρήνας του φεστιβάλ. Από το 2010 έως σήμερα, μέσα στα ελάχιστα τετραγωνικά του, αναδεικνύει πρωτότυπες και ευφάνταστες καλλιτεχνικές δράσεις, προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία ιδιωτικής θέασης. Ταυτόχρονα αποτελεί βήμα έκφρασης και δημιουργίας για δεκάδες νέους καλλιτέχνες και ομάδες, αλλά και αφετηρία για νέες συνεργασίες με το μοναδικό Τρένο-Θέατρο".

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος: 4€ για 2 performances ανά ημέρα, βάσει διαθεσιμότητας θέσεων, με δωρεάν πρόσβαση σε 3 ακόμη συγκεκριμένες performances του Φεστιβάλ (ταινία μικρού μήκους, εικαστική εγκατάσταση και μουσικό live)

Art Core Festival | Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας
Γιατί να πας: Διαδραστικότητα ξέρεις τι σημαίνει; Διαδραστικότητα και τέχνη;Για πέρνα μια βόλτα από Πειραιά. 

"Το Art Core Festival πλαισιώνεται από έκθεση έργων τέχνης, fashion designers, art galleries, graphic arts, χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα είδη ένδυσης και υπόδησης, χειροποίητα ποδήλατα και γυαλιά οράσεως /ηλίου, εναλλακτικά είδη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, είδη camping, ειδικές κατασκευές, Graffiti, ζωγραφική, πολεμικές τέχνες, χορευτικές σχολές αλλά και ακροβατικές παραστάσεις από ομάδες και σχόλες για μικρούς και μεγάλους, ζωντανά μουσικά συγκροτήματα (reggae, pop, garage, jazz, κ.α.) DJ’s sets (house,t echno, progresive, trance dup step), δισκογραφικές εταιρίες, δισκοπωλεία, διαδικτυακοί μουσικοί σταθμοί, αντιπρόσωποι μουσικών οργάνων και ηλεκτρονικών μέσων παραγωγής μουσικής, vj’s lighting, comics, εμπορική έκθεση και για πρώτη φορά στην Ελλάδα 3D visuals live projectors. Μπορούν να συμμετέχουν καλλιτέχνες, ερευνητές και επιχειρηματίες που θέλουν να παρουσιάσουν και να προωθήσουν ανησυχίες,γνώσεις, προϊόντα και υπηρεσίες"

Για πρώτη φορά το κοινό δεν αντιμετωπίζεται ως παθητικός δέκτης, αλλά συμμετέχει ενεργά σε κάθε περίπτερο. Οι εκθέτες παρουσιάζουν με διαδραστικό τρόπο τις ιδέες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους καλώντας το κοινό να συμμετέχει, να δημιουργεί και να προσαρμόζει ανάλογα τις ανάγκες του. Έτσι δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στους εκθέτες και στο κοινό που μας εξασφαλίζει μια σειρά από πλεονεκτήματα".

Ένα Σ/Κ διάδρασης!

Ώρες λειτουργίας: 10:00- 22:00

Είσοδος: 20-50€

Χορός: "Η Ωραία Κοιμωμένη" | Θέατρο Badminton
Γιατί να πας: Γιατί πρόκειται για Royal Moscow Ballet.

"Μπαλέτο σε δύο πράξεις από το Royal Moscow Ballet, με την συμμετοχή χορευτών από τα διασημότερα μπαλέτα της Μόσχας.

Η «Ωραία Κοιμωμένη», ένα από τα διασημότερα μπαλέτα παγκοσμίως, γράφτηκε το 1889 και είναι το δεύτερο από τα τρία έργα για μπαλέτο που συνέθεσε ο Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Κατέχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του κλασικού μπαλέτου, όχι μόνο ως ένα αριστούργημα αλλά και σαν το πρώτο επιτυχημένο έργο για μπαλέτο που συνέθεσε ο Τσαϊκόφσκι".

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος: 16-40€

Πάρκο Σχολής Χωροφυλακής, Γουδή | 210 8840600