Αυλές στην Κηφισιά: Διαλέξαμε τις καλύτερες

Για να ανηφορίσουμε σιγά-σιγά.
Αυλές στην Κηφισιά: Διαλέξαμε τις καλύτερες



Καλοκαιράκι είναι ακόμα και σίγουρα δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το δροσερό αεράκι των βορείων... Ειδικά όταν συνοδεύεται από cocktail, το οποίο απολαμβάνεις σε κάποια αυλή;

Συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τις αγαπημένες μας.

Μέντα
Για πολλούς λόγους αγαπημένη αυλή και μετά από τόσα χρόνια (και) σταθερή αξία. Εκεί που μπορείς να δώσεις το πρώτο σου ραντεβού, πίνοντας ένα μπουκάλι Vinsanto και ακούγοντας χαλαρή μουσική που μόνο σε έρωτα μπορεί να σε οδηγήσει.

Αγ. Θεοδώρων 10 | 210 8080193

The Dalliance House
Πριν από περίπου δύο χρόνια ένα παλιό αρχοντικό μετατράπηκε σε ένα από τα πιο αγαπημένα bar- restaurant της πόλης. Aνοίγει από τις 10 το πρωί και κλείνει περίπου στις 4 το πρωί, σερβίροντας από καφέ και πρωινό, μέχρι φαγητό και ποτό. Φημισμένο για τα cocktail του, δια χειρός Γιάννη Σαμαρά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για συζήτηση αλλά και flerting. 

Κυριαζή 19| 210 6230775

Αrtisanal
Άνοιξε τον περασμένο Δεκέμβριο και ήδη από την πρώτη επίσκεψη, λέγαμε "άντε να έρθει το καλοκαίρι", για να χαρούμε αυτόν τον υπέροχο κήπο. Και ήρθε. Και η περιποιημένη αυλή του all day bar- restaurant του Φώτη Σεργουλόπουλου, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και έγινε το νέο μας στέκι.

Ζηρίνη 2 (δίπλα από το Ζηρίνειο Γήπεδο)| 693 614 4744   

Museum Cafe–Restaurant 
Όαση. Eνας κήπος με χωρητικότητα περίπου 400 ατόμων, για cocktail, breakfast, brunch και lunch. Από τους καλύτερους. Εμπνευσμένη κουζίνα υψηλών προδιαγραφών του καταξιωμένου Chef Jean Louis Capsalas και συναρπαστικά γλυκά του Chef Pâtissier Διονύση Αλέρτα.

Η λειτουργία του Museum Café – Restaurant και το Catering των εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων γίνεται από το  Catering “Δειπνοσοφιστήριον” (www.deipnosofistirion.gr).

Λεβίδου 13 |210 8011170

 

Δες εδώ τις ωραιότερες αυλές του Χαλανδρίου.