The Beatles: Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Όπως δεν τους έχεις ξανακούσει.
The Beatles: Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών



Σήμερα οι επιλογές ποικίλουν. Fashion event, Μέγαρο Μουσικής για αφιέρωμα στους Beatles, θεατράκι και βραβεία ΔΕΣΤΕ (αν είσαι της τέχνης).

 

Mουσική: "Beatles Tribute Project 3" | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Γιατί να πας: Συμφωνικές ενορχηστρώσεις στην πλούσια δισκογραφία των Beatles. Αξία ανεκτίμητη.

"Μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες (Ηρώδειο - Ιούλιος 2014, Μέγαρο Μουσικής - Ιανουάριος 2015) η Καμεράτα επιστρέφει με το «Beatles Tribute Project 3».

Τα δημοφιλή «Σκαθάρια» από το Λίβερπουλ, υπέγραψαν μερικά από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών και αποτελούν μέχρι σήμερα παγκόσμιο φαινόμενο. Η Καμεράτα παρουσιάζει τα πιο γνωστά τραγούδια τους σε ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις του Νίκου Πλατύραχου, που διατηρεί το μοναδικό ύφος και τη δυναμική των τραγουδιών, εμπλουτίζοντάς τα με το μεγαλείο του συμφωνικού ήχου.

Βοnus: Τέσσερις τραγουδιστές έκπληξη στο ρόλο των «Σκαθαριών».

Special guest: Μέλιsses

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος: 6,50- 40,00€

Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη |210 7282333

Fashion Event: Designers Mayfair Day 2015 |  Έβδομος
Γιατί να πας: Γιατί και το έργο νέων σχεδιαστών θα δεις και θα έχεις την ευκαιρία να ψωνίσεις οικονομικότερα και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ενίσχυση του Συλλόγου "Ελπίδα".

"O πολυχώρος εκδηλώσεων "Έβδομος" υποδέχεται το Designers Mayfair Day 2015 με τη συμμετοχή Ελλήνων σχεδιαστών και brands.

Tο Designers Mayfair Day παρουσίαζει διακεκριμένους και ανερχόμενους σχεδιαστές και brands και προσκαλεί κοινό, φωτογράφους, στυλίστες και δημοσιογράφους να γνωρίσουν τις καλοκαιρινές συλλογές τους και να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους fashion items σε μειωμένες τιμές!

Το Designers Mayfair Day 2015 ξεκινά στις 16:00, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί Live Swing Performance από τους Xenia & Plastelini, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί στις 21.30".

Ώρα έναρξης: 16:00

Είσοδος: Free

Kαρ. Σερβίας 4, Πλατεία Συντάγματος (Στοά Καλλιγά- 7ος όροφος) 

Έκθεση: Βραβεία "Δέστε 2015" | Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Γιατί να πας: Γιατί θα δεις τη δουλειά έξι νέων καλλιτεχνών που διεκδικούν το πολύτιμο βραβείο ΔΕΣΤΕ και 10.000€.

"Στόχος του Βραβείου "∆ΕΣΤΕ" είναι η ανάδειξη µιας ανερχόµενης γενιάς καλλιτεχνών, που αποτελεί κύριο κοµµάτι της πολιτικής του Ιδρύµατος για τη στήριξη και την προώθηση της σύγχρονης τέχνης.

Οι έξι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί ως υποψήφιοι για το Βραβείο ∆ΕΣΤΕ 2015, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε µια έκθεση που θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης και που θα διαρκέσει από τις 28 Μαϊου 2015 έως τις 30 Σεπτεµβρίου 2015.

Η επιλογή του νικητή του Βραβείου ∆ΕΣΤΕ 2015 θα γίνει από µία διεθνή, εξαµελή Κριτική Επιτροπή και το αποτέλεσµα θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια τελετής απονοµής που θα πραγµατοποιηθεί στις 7 Σεπτεµβρίου 2015. Ο νικητής θα λάβει το χρηµατικό έπαθλο των 10.000 Ευρώ.

Ώρα εγκαινίων: 20:00

Είσοδος: Free

Βασ. Σοφίας και Ηροδότου 1, Aθήνα | 210 7228321-3

Θέατρο: "1256"| Θέατρο Επί Κολωνώ
Γιατί να πας: Γιατί προσεγγίζει με σεβασμό αλλά και φρέσκια ματιά το κατά τα άλλα βαρύ "θέμα" της ενδοοικογενειακής βίας.

"Μια παράσταση που πραγματεύεται την ενδοοικογενειακή βία. Πότε έρχεται το τέλος σε όλο αυτό; Ένας πυροβολισμός αρκεί; Τρεις λάμπες, δύο μικρόφωνα και τέσσερις performer θα μας δείξουν αν αυτό που υπερέχει είναι η πράξη ή ο φόβος".

Στα πλαίσια του Off- Off Athens.

Ώρα έναρξης: 20:45

Είσοδος: 5€

Ναυπλίου 12 & Λένορμαν, Κολωνός |210 5138067