Μαριέττα Φαφούτη, Πάνος Μουζουράκης και Βurger Project σήμερα στην Τεχνόπολη! Να πάμε!

Καλωσορίζουν το καλοκαίρι!
Μαριέττα Φαφούτη, Πάνος Μουζουράκης και Βurger Project σήμερα στην Τεχνόπολη! Να πάμε!



Απόψε οι προτάσεις στην πόλη είναι πολλές. Συναυλία σπουδαίων καλλιτεχνών στην Τεχνόπολη, έκθεση ζωγραφικής, χορός και full moon party. 

Μουσική: "Σχεδία" live | Τεχνόπολις
Γιατί να πας: Γιατί θα δεις όλους τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες επι σκηνής, με είσοδο μόλις 5€ και παράλληλα θα στηρίξεις και το περιοδικό δρόμου "Σχεδία".

"Οι Batala, οι Burger Project, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Locomondo, ο Πάνος Μουζουράκης, η Γεωργία Νταγάκη, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα The Jaguar Bombs ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα για μια συναυλία και κινητοποίηση μαζί για μια δίκαιη κοινωνία, μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, για μια κοινωνία όλων.

Τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν στο σύνολό τους για την υποστήριξη των δράσεων του περιοδικού δρόμου «Σχεδία»".

Ώρα έναρξης: 19:30

Είσοδος: 5€

Χορός: "Εύθραυστο Τίποτα" | Χώρος Τέχνης 14η Μέρα 
Γιατί να πας: Γιατί είναι η τελευταία παράσταση που στόχο έχει να σου θυμίσει ότι δεν είναι το φορτίο που σε συνθλίβει, αλλά ο τρόπος που επιλέγεις να το "κουβαλάς". So... you.

"Τέσσερα πρόσωπα - χορευτές τελούν στην κυριολεξία υπό μετακόμιση. Ένα σπίτι υπό μετακόμιση και οι ψυχές όσων κατοίκησαν σε αυτό μετέωρες. Το φορτίο της ζωής στοιβαγμένο σε κούτες που πρέπει να κουβαληθούν, ίσως με διαφορετικό προορισμό η κάθε μία.

Τέσσερις άνθρωποι σε ένα "τώρα" που όλα μοιάζουν υπό αίρεση και αυτοί σε μια κατάσταση επαναπροσδιορισμού, αλλαγής, απορίας, νέων αποφάσεων. Τέσσερις άνθρωποι σε ένα σκονισμένο τώρα, γεμάτο από φθαρτά υλικά προσδιορίζονται, αλλάζουν, αποφασίζουν, μικραίνουν, μακραίνουν και αναζητούν φως, αγκαλιά και βοήθεια ο καθένας για μια μικρή προσωπική έξοδο. Ίσως και για τη μεγάλη φυγή. Αλλά η συνήθεια; Μήπως είναι ισχυρότερη και από την ίδια τη ζωή;"

Της Χρυσηίδος Λιατζιβίρη

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8-10€

Καλλιρόης 10, Κουκάκι | 6932 195393

Έκθεση: "Μαγικό Ταξίδι" | Gallery 7 
Γιατί να πας: 4 εντελώς διαφορετικοί καλλιτέχνες συνθέτουν το μαγικό τους ταξίδι. Το δικό σου πως θα ήταν;

"Οι καλλιτέχνες συνθέτουν το μαγικό ταξίδι της ζωής τους. Μέσα από τις έντονες χρωματικές αποχρώσεις, τη φαντασία και τις τολμηρές αισθητικές διατυπώσεις, καταφέρνουν να γεφυρώσουν την διαφορετικότητα του τόπου καταγωγής τους , με κοινή «γλώσσα» την Τέχνη.

Επιπλέον προσδιορίζουν την αίσθηση της διαφορετικής τους κουλτούρας, της θρησκείας, αλλά και τον ιδιαίτερο πολιτισμό, που απορρόφησε και κουβάλησε μέσα του ο καθένας σε ένα καινούργιο τόπο. Κατάφεραν να επικοινωνήσουν και να ενώσουν, όλα αυτά τα διαφορετικά στοιχεία και να αναπτύξουν ένα ουσιαστικό και πολύχρωμο διάλογο μεταξύ τους.

Με αφορμή αυτή την έκθεση, οι τέσσερις διαφορετικοί αυτοί χαρακτήρες, εμπνέονται από την τολμηρή απόφασή τους να ζήσουν τα όνειρά τους σε μια καινούργια πατρίδα, αλλά και την μοναξιά που βίωσαν, ιδιαίτερα με τον ίδιο τους τον εαυτό".

Είσοδος: Free

Σόλωνος 20 & Βουκουρεστίου, Αθήνα |210 3612050 


 

Party: Full moon party | Bolivar Beach Bar
Γιατί να πας: Γιατί ο χώρος είναι εξαιρετικός, γιατί θα ακούσεις ωραίες (house) μουσικές, θα χορέψεις και μπορεί και να γνωρίσεις και κανέναν άνθρωπο.

"Kαθώς η πρώτη καλοκαιρινή πανσέληνος αιωρείται πάνω από τον ουρανό του Bolivar Beach Bar το τοπίο μετατρέπεται σε μαγικό. Η παραλία θα γεμίσει ηχοχρώματα και οι μουσικές των Dj Angelo και Da Mike θα μας παρασύρουν σε εναλλακτικά μουσικά μονοπάτια"

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails + special drinks + 2€)

Λεωφόρος Ποσειδώνος| 6970 367684