Ώρα για Στέγη και φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

Και γύρω στις 21:00, στο Θέατρο Βράχων. Ο Χαρούλης θα είναι εκεί.
Ώρα για Στέγη και φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους



Σήμερα από τις 18:00 το απόγευμα και για πέντε ώρες, θα έχεις την ευκαιρία να δεις όλες τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους για το έτος 2015, μια παράσταση περί "αφίξεων και αναχωρήσεων", μια "εκπαιδευτική" παρουσίαση και μια sold out συναυλία.

Προβολές: Les Nuits en Or | Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών
Γιατί να πας: Γιατί θα δεις τις ταινίες μικρού μήκους που βραβεύτηκαν για το 2015. Μόνο κινηματογραφική αφρόκρεμα.

"H Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, στο πλαίσιο των δράσεών της για το σινεμά, φιλοξενεί το Panorama των Les Nuits en Or, που διοργανώνεται από τα Βραβεία César της Γαλλικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Το εξαιρετικό αυτό πρόγραμμα προβολών περιλαμβάνει όλες τις μικρού μήκους ταινίες που βραβεύτηκαν το 2015, από τις εθνικές ακαδημίες κινηματογράφου (Oscar, Goya, Bafta κ.λπ.) των χωρών προέλευσής τους.
Το Panorama είναι ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο του Σινεμά, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να ανακαλύψει διαφορετικές κουλτούρες και υποσχόμενους κινηματογραφιστές.

Φέτος, το Panorama φιλοξενείται από 9 Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Κινηματογράφου, σε διάφορες πρωτεύουσες: Μαδρίτη, Λισαβόνα, Αθήνα, Ρώμη, Γενεύη, Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες, Στοκχόλμη και Παρίσι!"

Δες εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των προβολών.

Ώρα πρώτης προβολής: 18:00

Είσοδος: Ελεύθερη

Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα | 210 900 5 800

Θέατρο: Αrrivals- Departures: Station 2 | Θέατρο Επί Κολωνώ 
Γιατί να πας: Αναχώρηση και άφιξη. Δύο έννοιες "αναπτυγμένες" επί σκηνής, σε όλο του το φάσμα. Φεύγω και έρχομαι. Καταλάβες. Περισσότερα εκεί.

"Η τελευταία αναχώρηση. Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θα 'θελες να κάνεις πριν αναχωρήσεις; Ξεφορτώνομαι ή χάνω; Να σου πω την ιστορία ενός δέματος που ταξίδευε μέχρι εδώ; Το σπίτι μου. Αναχώρηση ΚΧ117-39. Ο ήχος μια γραφομηχανής που έχει πάρει φωτιά. Φτάνω. Ηφαίστειο. Τα κλειδιά σου μην ξεχάσεις! Άδεια εισόδου στη χώρα. Σκάλες. Ράγες. Θάλασσα. Υπόγειο. Φως. Αναχωρούμε".

Από τη θεατρική ομάδα PartSuspended.

Ώρα έναρξης: 20:45

Είσοδος: 5€

(Στα πλαίσια του Off Off Athens Festival)

Ναυπλίου 12 & Λένορμαν | 210 5138067

Εκδήλωση: Παρουσιάσεις σεμιναρίων | Μικρό Πολυτεχνείο
Γιατί να πας: Γιατί θα απολαύσεις το κρασάκι σου στην ταράτσα του Μικρού Πολυτεχνείου στο Θησείο και θα μάθεις και για τα σεμινάρια του καλοκαιριού. 

Τι είναι το Μικρό Πολυτεχνείο; 

"Ένας Πολυχώρος Σεμιναρίων Τέχνης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες καλλιτεχνικής επιμόρφωσης το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει, χωρίς να έχουν αναγκαστικά προηγούμενη εμπειρία.

Οι διδάσκοντες είναι σημαντικοί έλληνες καλλιτένες, δημιουργοί και δάσκαλοι με σπάνια εξειδίκευση στον τομέα τους.

Το πνεύμα του χώρου είναι φιλικό, παρεΐστικο, ανεξίθρησκο και... openmind..

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μοντέρνες και πρωτοποριακές".

Απόψε παρουσιάζει στην ταράτσα του στο Θησείο (με κρασί και μεζέδες) τα θερινά του προγράμματα διακοπών με επιμόρφωση στις Κυκλάδες και το summer school της Σαρωνίδας.

Ώρα έναρξης: 20:00

Πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο -| 210 3243306

Μουσική: Γιάννης Χαρούλης | Θέατρο Βράχων
Γιατί να πας: Γιατί είναι ο Γιάννης Χαρούλης και μιλάει στην καρδιά σου. Κι έχεις και καιρό να ανάψεις αναπτήρα σε συναυλία.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι συναυλίες του είναι σχεδόν πάντα sold out. Έτσι και αυτή τη φορά. Αν ανήκεις σε αυτούς που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους, είσαι μια χαρά. Αν πάλι ανήκεις σε αυτούς που που δεν πρόλαβαν, δεν χάνεις κάτι να περάσεις μια βόλτα απ' έξω. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να πουλάει το δικό του.

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 12€ (επαναλαμβάνω αν βρεις εισιτήριο)

 

Δες εδώ τις υπόλοιπες συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις μέχρι το τέλος του Ιουνίου.