Daddy Date: Tι θα κάνεις σήμερα με τον μπαμπά σου;

Ιδέες για να περάσετε super!
Daddy Date: Tι θα κάνεις σήμερα με τον μπαμπά σου;



Συνήθως οι μαμάδες είναι οι ευνοημένες της οικογένειας. Στη γιορτή της μητέρας, παίρνεις δώρα, γράφεις καρτούλες αγάπης, πιάνεις τη μαμά σου από το χέρι και τη βγάζεις βόλτες. Τώρα είναι η Γιορτή του Πατέρα. Και κάτι πρέπει να κάνεις για τον αγαπημένο σου "αδικημένο". Που θα πάτε παρέα για να περάσετε καλά;

Βόλτα στην παραλία
Φτιάξε τσάντα θαλάσσης και πάρε το πρωί τον μπαμπά σου και πηγαίνετε για μπανάκι. Το απόγευμα, καθήστε στο ταβερνάκι για μεζέ και ούζο.

Για καφέ και γλυκό
Στην Πλάκα. Περπατήστε στα Αναφιώτικα και πιείτε το καφεδάκι σας. Ξέρεις πόσες ιστορίες θα σου πει από το παρελθόν; Ευνοεί και η τοποθεσία.

Παλιά βίντεο
Οργάνωσέ του προβολές. Βίντεο από το γάμο του με τη μαμά σου, από τη βάφτισή σου, από τα πρώτα σου γενέθλια. Θα συγκινηθεί.

Σινεμά
Διάλεξε μια ταινία που πιστεύεις ότι θα του αρέσει. Βάλε τον στο αυτοκίνητο και πηγαίνετε σε ένα θερινό σινεμά. Δες εδώ τις ταινίες που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα, για να πάρεις ιδέες.

Barbeque
Κάλεσε θείους και θείες, ξαδέρφια, γιαγιάδες και παππούδες. Σήμερα θα γιορτάσετε οικογενειακώς τη γιορτή του πατέρα.

Κήπος
Τόσο καιρό σε παρακαλεί να τον βοηθήσεις να φυτέψετε εκείνα τα αγγουράκια. Φόρα τις γαλότσες σου, πάρε την τσάπα σου και πιάστε δουλίτσα.

Ποδηλατάδα
Πάρτε τα ποδήλατά σας το απόγευμα και κατηφορίστε προς παραλία. Προμηθευτείτε νερό και κολατσιό. Θα του μείνει αξέχαστη αυτή η βόλτα.

Ψάρεμα
Αυτό βέβαια προϋποθέτει πρωινό ξύπνημα, οπότε μην ξενυχτήσεις απόψε. Σκέψου τι χαρά θα κάνει, αν το μεσημέρι ψήσετε το δικό σας ψαράκι.

Κρασάκι
Κάθε που πας για κρασί, σε ρωτάει αν ήταν ωραία για να πάει με τη μητέρα σου. Τελικά καταλήγουν πάντα να πίνουν το sauvignon τους στη βεράντα. Σήμερα όμως, θα το πιει έξω μαζί σου (πάρε ιδέες εδώ για το που μπορείτε να πιείτε καλό κρασί στο κέντρο της Αθήνας).

Pizza και ταινία
Στείλτε τη μαμά για ποτό με τις φίλες της, παραγγείλτε pizza και καθήστε αναπαυτικά στον καναπέ για βραδιά Tarantino.

Συναυλία
Μπορείς να τον πάρεις σήμερα από το χέρι και να πάτε στον Robbie (δεν έχει πάει ποτέ στο Terra Vibe, έτσι δεν είναι;) αλλιώς αύριο στην πόλη γίνονται πολλά live. Εκτός από Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα είναι και Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Stay tuned για να δεις τις αγαπημένες μας συναυλίες που διοργανώνονται στην πόλη, κι αντί για την κολλητή, πάρε τον μπαμπά σου αγκαζέ και κατεβείτε.

Κι αν θες να του πάρεις δώρο, πάρε εδώ ιδέες για αντρικά μαγιό (κάποια είναι λίγο extreme, αλλά ο δικός σου μπαμπάς είναι πολύ cool).