Robbie Williams: Όταν σάρωσε τη σκηνή

Mr Williams, you were absolutely perfect!
Robbie Williams: Όταν σάρωσε τη σκηνή



Ώρα 22:28. Μαύρο παντελόνι με φερμουάρ, μαύρο σακάκι, λευκά γάντια, ξανθιά (περίπου) μοϊκάνα και γυαλί ηλίου. Είναι ο ένας και μοναδικός fu*king Robbie. Πλησιάζει το μικρόφωνο, ενώ ο κόσμος χειροκροτεί εκστασιασμένος. Gia sou motherfu*kers! My name is Robbie fu*king Williams and for the next two hours your ass is mine

Τrue that. Γιατί όντως αυτός ο "αφόρητα" σεξουαλικός Εγγλέζος, είναι κάτι παραπάνω από entertainer. Eίναι ο απόλυτος χειραγωγός των αρκετών χιλιάδων κόσμου, που κοιτάζει τη σκηνή άφωνος. Στο τρίτο τραγούδι, βάζω διακριτικά τα κλάματα. "Ένα τέταρτο πριν ανέβω στη σκηνή μου είπαν ότι στην Ελλάδα είναι μεγάλη επιτυχία ένα κομμάτι. Το "Μe and My Monkey". To ξέρετε;". Η στιγμή που ανατριχιάζεις, γιατί αυτό το τραγουδι έβαζες ως το αγαπημένο σου στα λευκώματα και τώρα το ακούς live από αυτό το μεγάλο παιδί που δεν πρόκειται ποτέ να ενηλικιωθεί. Και πολύ καλά θα κάνει. Γιατί έτσι παραμένει authentic to the bones. 

Αλλάζοντας άλλες δυο φορές ρούχα (γιατί είναι και σταρ), είπε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, με μια σπουδαία μπάντα μουσικών, σε ένα άψογα στημένο σκηνικό, με αρτιότατο ήχο και εντυπωσιακότατα εφφέ. Ένα performance που στα 29 μου χρόνια, από καλλιέχνη του είδους του, όμοιό του δεν ξανάδα. Ένταση, παλμός, ένας Robbie αληθινός, χιουμορίστας και τόσο μα τόσο σεξυ, που οι γυναίκες του κοινού, θυμήθηκαν γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια ήθελαν να είναι ο πατέρας των παιδιών τους. 

Ο Κύριος fu*king Williams, φορώντας τη σκωτσέζικη φούστα του, μας έδειξε τα οπίσθιά του, εξομολογήθηκε την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, δηλώνοντας ότι τώρα πια είναι "καθαρός" (μιας κι η μαριχουάνα, όπως είπε, δεν είναι για αυτόν ναρκωτικό), τραγούδησε ένα αυτοσχέδιο κομμάτι, το οποίο μιλούσε για τα όμορφα κορίτσια της Ελλάδας, όπως τα έβλεπε από το μπαλκόνι του στη Μεγάλη Βρετάνια ("Να εκεί στην πλατεία που γίνονται οι διαδηλώσεις"), απολογήθηκε που άργησε τόσο να έρθει στη χώρα μας, ενθουσιάστηκε που ξέραμε όλα του τα κομμάτια ("Τhese motherfu*kers know everything"), παρατήρησε καθ'οδόν για τη Μαλακάσα ότι οι Ελληνίδες έχουν ωραία αδύνατα πόδια και όμορφα οπίσθια, ανέβασε τον πατέρα του, Peter, επί σκηνής να τραγουδήσουν ένα κομμάτι μαζί, έπειτα ανέβασε (ως συνήθως) μια κοπέλα από το κοινό όπου αφού έκαναν ένα σκετσάκι, της έδωσε ένα φιλί στο λαιμό (άραγε τα υπόλοιπα θηλυκά του κοινού να την ξεμάλλιασαν στη συνέχεια;), ερμήνευσε εντυπωσιακά το Βohemian Rhapsody των Queen και τελικά υποσχέθηκε να επιστρέψει σε 18 μήνες.

Ο Robbie fu*king Williams, ήταν ό,τι πιο fu*king amazing έχει δει η πλειοψηφία όσων βρέθηκαν σήμερα στο Terra Vibe Park. Και θα κλείσω με την ατάκα της Ελβίρας στο Messenger στις 04:54, το πρωί, την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο: Τι ΕΜΠΕΙΡΙΑΡΑ ήταν αυτή απόψε;

Εις το επανειδείν Dear super talented Robbie. You did it your way (όπως σιγοτραγουδούσες ακαπέλα, φεύγοντας από τη σκηνή).

ΥΓ: Η καριέρα του Robbie Williams ξεκίνησε στα 16 του, όταν η μητέρα του είδε σε μια αγγελία ότι ζητούσαν έναν μουσικό για μια μπάντα που λεγόταν Take That. Σήμερα είναι ένας από τους ισχυρότερους entertainers στον κόσμο. Αυτό, μήπως θυμηθείς να κυνηγήσεις το όνειρό σου.  

 

Και ο Robbie πέρασε καλά και το έδειξε! Δες ΕΔΩ το twittάρισμα που έκανε μετά το τέλος της συναυλίας