Η μια ακύρωση μετά την άλλη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις

Πριν πας όπου έχεις προγραμματίσει, πάρε ένα τηλέφωνο.
Η μια ακύρωση μετά την άλλη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις



Λόγω των πολιτικών εξελίξεων οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στη χώρα, ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. 

Για σήμερα, 29/6
Η προγραμματισμένη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη Πάτρα. Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές η συναυλία, αναβάλλεται, λόγω των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, αλλά και των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες στην περιοχή.

Στο Βεάκειο θέατρο η σημερινή παράσταση, στα πλαίσια των ημερών ραδιοφώνου.

Η διάλεξη του δρος Serageldin, διευθυντή της Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρείας, η οποία θα φιλοξενούταν στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπως ανακοίνωσε το Ιδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Τα βραβεία Mad θα διεξαχθούν μία ώρα νωρίτερα (δηλαδή στις 20:00) για να μπορέσει ο κόσμος να επιστρέψει με τα Μέσα Μεταφοράς.

Για τις επόμενες ημέρες:
Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «ΑΧΑΡΝΗΣ» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, σε Λάρισα (Τετάρτη 1η Ιουλίου), Λαμία (Πέμπτη 2 Ιουλίου), Τρίκαλα (Παρασκευή 3 Ιουλίου), Βόλο (Σάββατο 4 Ιουλίου) και Δελφούς (Κυριακή 5 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. 
Οι παραστάσεις της Επιδαύρου, στις 10 και 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Αλλάζει η ημέρα έναρξης του Φεστιβάλ Φιλίππων με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Εκκλησιάζουσες» , να μεταφέρεται μια ημέρα νωρίτερα. Έτσι, αντί για 4 και 5 Ιουλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, οι παραστάσεις θα δοθούν στις 3 και 4 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη παρουσίαση του Βιβλίου «Η εξαπάτηση» της Φαίης Κοκκινοπούλου την 1 Ιουλίου 2015 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Προς αναβολή φαίνεται ότι οδεύει και η πολυαναμενόμενη παράσταση «Textilen», σε σκηνοθεσία Βίκτωρα Αρδίττη, που είναι προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260 στις 5 και 6 Ιουλίου.

Οι προγραμματισμένες ταινίες για την Πέμπτη 2 Ιουλίου «Σκοτεινός Τόπος», «Το μπλε δωμάτιο» και «Μαζί σου κι ας πεθάνω» αναβάλλονται. 

Δες εδώ τις εξελίξεις σε σχέση με το Ίντερνετ και το νερό, αν δεν πληρωθούν.