Πού θα πιεις καφεδάκι με τον καύσωνα;

Οι δροσερές γωνιές της πόλης που αγαπάμε.
Πού θα πιεις καφεδάκι με τον καύσωνα;



Που θα πας για καφεδάκι ή ποτό όταν έχει ζέστη; Βουνό, θάλασσα, πεζόδρομο, αυλή ή σε χώρο με που να κλιματίζονται σωστά. Κι έχουμε από όλα να σου προτείνουμε.

Υάδες 
Στο Αττικό Άλσος εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει ένα all day bar που από νωρίς το πρωί σερβίρει το καφεδάκι του, μέχρι αργά το βράδυ cocktails και δροσιστικά ποτά. Κι αν πεινάσεις στο ενδιάμεσο, όλο και κάτι θα εντοπίσεις στον πλούσιο κατάλογό του για να χορτάσεις.

Θέα και πράσινο στην περιοχή του Γαλατσίου.

Αττικό Άλσος | 210 6470936

Rumors
Όσοι μένουν νότια ή όσοι κατεβαίνουν προς τα εκεί, το θεωρούν hot spot. Το σημείο είναι όντως hot αφού βρίσκεται απέναντι από τη θάλασσα και δίπαλ από το Waffle House (αν προκύψει καμιά λιγούρα). Πολύ καλός καφές, γευστικές επιλογές για φαγητό, super cocktail και pet friendly. Είναι το μαγαζί που για να βρεις να κάτσεις θα πρέπει αν περιμένεις αλλά αξίζει αν θες να συναντήσεις τον κόσμο των νοτίων.

Δοκίμασε το club του. Εκπληκτικό!

 

Ιpitou
Αν θες πεζόδρομο, θα πας στην οδό Ηπίτου, στο νούμερο 4. Ο Σάββας Πούμπουρας και οι συνεργάτες του, έχουν ένα street bar που σερβίρει καφέ από το πρωί και cocktail δια χειρός Διονύση Πολάτου το βράδυ.

Είναι σημείο συνάντησης εδώ και καιρό και τώρα το καλοκαίρι είναι η εποχή του.

Ηπίτου 4, Αθήνα | 210 3254575

Κόκκινη Σβούρα
Έχεις δει το κηπάκι της; Άλλο πράγμα! Στο Χαλάνδρι σε μια μονοκατοικία του 1902, στεγάζεται μια σβούρα κόκκινη, με έναν κήπο εσωτερικό, άγριας βλάστησης (όχι αστεία).

Το κυκλικό ξύλινο bar κάνει τον χώρο cozy, ενώ η πέτρα και τα φυτά τον δροσίζουν. Από νωρίς για καφεδάκι, μέχρι αργά για ποτό η Κόκκινη Σβούρα είναι από τους πιο ιδανικούς προορισμούς του Χαλανδρίου, για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αγ. Γεωργίου 17, Χαλάνδρι | 211 012 5454

Μελιτίνι
Βρίσκεται στον παράδρομο της Μεσογείων και οι Χολαργιώτες ή όσοι δουλεύουν στα πέριξ το αγαπούν πολύ. Δε φταίει μόνο το μελιστάλακτο όνομά του, φταίει η δροσιά του, το service και τα προϊόντα του. Σερβίρει καφεδάκι από το πρωί, από το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ οι επιλογές για φαγητό είναι πολλές και νόστιμες και οικονομικές.

Αν το προτιμήσεις για ποτάκι, να ξέρεις ότι θα είσαι απλως χαλαρά.

Λεωφόρος Μεσογείων 266, Χολαργός | 210 6535020

Δες εδώ τις αγαπημένες μας μπυραρίες στην Αθήνα.