Η μεγάλη δωρεάν συναυλία των Αγάπη Ρε Ματζόρε

Φαφούτη, Μαραβέγιας,Μποφίλιου και άλλοι στις 28 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.
Η μεγάλη δωρεάν συναυλία των Αγάπη Ρε Ματζόρε



Είναι μια συναυλία που οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές (κυρίως της νέας γενιάς) ενώνουν τις φωνές τους, την όρεξη και το ταλέντο τους με σκοπό να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η «Αγάπη Ρε+» είναι μια κολλεκτίβα καλλιτεχνών που διοργανώνουν δράσεις αλληλεγγύης και στέκονται απέναντι στο φόβο και το ρατσισμό, στο μίσος και τη ρητορική του.

Οι Μαριέττα Φαφούτη, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Μανώλης Φάμελλος, Radiosol, Θέμης Καραμουρατίδης και Γιώργος Καραδήμος, θα ανέβουν στη σκηνή της Τεχνόπολης στις 21:00, χωρίς αντίτιμο εισιτηρίου.

Τι σημαίνει αυτό;
Ότι αν θες να "κατέβεις" και να τους παρακολουθήσεις live, δεν θα πληρώσεις εισιτήριο, γιατί είναι δωρέαν. Αλλά χρειάζεται να θυμηθείς το άνθρώπινο πρόσωπό σου και να φέρεις μαζί (ανάλογα πάντα και με τις δικές σου δυνατότητες) ό,τι μπορείς από τα παρακάτω, για τους συνανθρώπους σου που τα έχουν ανάγκη:

α) Τρόφιμα
Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια
Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι
Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές
Κονσέρβες
Γάλα εβαπορέ
Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

β) Φάρμακα
Φάρμακα για ζαχαρώδη διαβήτη/χοληστερίνη
Αντιπυρετικά – Παυσίπονα
Καρδιολογικά – Υπέρτασης
Φάρμακα Στομάχου
Αντιισταμινικά
Αντιβιοτικά
Φάρμακα ΘυρεοειδήΚολλύρια Ματιών
Είδη πρώτων βοηθειών

γ) Είδη Υγιεινής/ Καθαριστικά
Οδοντόκρεμα
Σαμπουάν
Υγροσάπουνο
Υγρό καθαρισμού πιάτων
Χαρτί υγείας/ Χαρτοπετσέτες
Σερβιέτες

Οι καλλιτέχνες  ενώνουν για 3η φορά μέσα σε 2 χρόνια τις φωνές τους, αυτή τη φορά μετά από κάλεσμα της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του ΚΥΑΔΑ.

*Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Κι μετά για ποτάκι σε πλατεία. Δες τις προτάσεις μας εδώ.