37o River Party: Άσε τα νησιά, πάμε Καστοριά!

Το μακροβιότερο μουσικό & κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 37 χρόνια.
37o River Party: Άσε τα νησιά, πάμε Καστοριά!



Το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς είναι ένα από τα ιστορικότερα μουσικά φεστιβάλ της Ελλάδας. Η επιτυχία του και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τέτοια, που το 2012 κατετάγη ανάμεσα στα 12 σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του “Europe Festival Awards 2012”. Καθόλου τυχαία.

Από τις "όχθες" του έχουν περάσει όλα τα ονόματα της ελληνικής και (όχι μόνο) σκηνής. Φέτος, με τις πολιτικές εξελίξεις, οι ημερομηνίες άλλαξαν και από τον Ιούλιο, μεταφέρθηκε τον Αύγουστο και θα διεξαχθή παρέα με το Happy People Dance Music Festival (το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα) για ακόμη περισσότερη μουσική.

Προστέθηκε εν ολίγοις, μια ακόμη ημέρα (6 στο σύνολο), διατηρώντας την τιμή του εισιτηρίου στην τιμή της προπώλησης.

Τα ονόματα του River θα είναι και φέτος πολλά. 32 στον αριθμό. Gramatik, Active Member, Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννα Βασιλείου, Δήμητρα Γαλάνη, Xenia Ghali, Φοίβος Δεληβοριάς, Angelika Dusk, Ζωντανοί Νεκροί, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Χρήστος Θηβαίος, Imam Baildi, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Leon of Athens, Γιώργος Μαζωνάκης, Σωκράτης Μάλαμας, Maraveyas ilegal, Ησαΐας Ματιάμπα, Monika, Λεωνίδας Μπαλάφας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μαρίζα Ρίζου, Rous, Σπείρα – Σπείρα, Μύρωνας Στρατής και Tάνια Τσανακλίδου.

Στο Νεστόριο, στους πρόποδες του Γράμμου και στις πηγές του Αλιάκμονα 50.000 κατασκηνωτές, απολαμβάνουν φύση και μουσικές. Φέτος είναι η σειρά σου.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 18-23 Αυγούστου 2015

Τιμές εισιτηρίου: 50 - 123€