Διακοπές τέλος αλλά ακόμα λείπουν όλοι;

Που θα πας και τι θα κάνεις για να πνίξεις τον πόνο σου.
Διακοπές τέλος αλλά ακόμα λείπουν όλοι;



Βλέπεις τις φωτογραφίες στο Instagram και συγχύζεσαι, Ακόμα δεν μπορείς να πιστέψεις ότι η άδειά σου τελείωσε, ενώ των φίλων σου όχι. Κι εκεί που όλα μοιάζουν μαύρα, θυμήσου: Η Αθήνα παραμένει κούκλα (και κυρίως ζωντανή) και τον Αύγουστο.

Κατέβα Κέντρο για ποδηλατάδα
Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τους άδειους δρόμους του πολύβουου Κέντρου; Όχι. Καβάλα το ποδηλατάκι σου όταν πέσει ο ήλιος, άναψε τα φώτα σου, φόρα ο κράνος σου, βάλε μουσική στα ακουστικά και ξεκίνα.

Πήγαινε θερινό σινεμά
Ναι, μόνη σου. Διάλεξε την ταινία που σου αρέσει, το σινεμά που αγαπάς (δες τις δικές μας επιλογές εδώ), φόρα τα άνετά σου ρούχα, βγάλε το εισιτηριάκι σου, πάρε τα popcorn και την παγωμένη μπύρα σου και καλή προβολή!

Επισκέψου την Ακρόπολη
Τουρίστας στην πόλη σου. Ούτε σχολεία, ούτε παιδάκια να ουρλιάζουν. Μόνο τουρίστες, που παρακολουθούν με προσήλωση τους ξεναγούς τους.

Πιες ένα ποτό
Γιατί πάντα υπάρχουν μέρη για μοναχικούς τύπους (έχουμε βρει κάποια από αυτά). 

Ξεκίνα μια σειρά
Αυτή που ήθελες τόσο καιρό να δεις και το απέφευγες για να μην κολλήσεις. Να η ευκαιρία, τώρα που λείπουν όλοι.

Ανανέωσε το σπίτι σου
Πότε θα φτιάξεις αυτό το επιπλάκι της γιαγιάς σου που το έχεις αφήσει τόσο καιρό στην αποθήκη κλεισμένο, γιατί όλο λες κι όλο δεν το κάνεις; Και το καλό θα είναι διπλό, γιατί και δημιουργική θα είσαι και από Σεπτέμβρη θα έχεις ένα "καινούριο" έπιπλο στο σαλόνι σου.

Πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα 
Τώρα που ο πολύς ο κόσμος είναι ακόμα στα νησιά, φτιάξε την τσάντα σου, πάρε το βιβλίο σου και κατευθύνσου προς θάλασσα. Καθαρά νερά και λίγος κόσμος, για να βρεις να απλώσεις την πετσέτα σου.

Βγες για ψώνια
Tελευταίες μέρες των εκπτώσεων και όλο και κάποιες χειμερινές προσφορές θα ξετρυπώσεις. Θα ανανεώσεις την ντουλάπα σου χωρίς να χαλάσεις μια περιουσία.

Δες εδώ ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες της Αττικής.