Νέες ταινίες 27/7: Όλες οι κινηματογραφικές αφίξεις

Εσείς οι λάτρεις του Γούντι Άλεν, ετοιμαστείτε!
Νέες ταινίες  27/7: Όλες οι κινηματογραφικές αφίξεις



Δράματα, περιπέτειες και κινούμενα σχέδια περιλαμβάνει από σήμερα το κινηματογραφικό μενού. Κι εσύ έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε Γούντι Άλεν, επικίνδυνες αποστολές που αναλαμβάνει ο Τομ Κρούζ και σε πριγκίπισσα Barbie. 

Παράλογος Άνθρωπος
Γιατί να τη δεις: Γιατί είσαι γκρούπι του Γούντι. 'Η γιατί είσαι γκρούπι του Χοακίν. 

Υπόθεση: "Ανήμπορος να βρει νόημα ή χαρά στη ζωή, ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας έχει βυθιστεί πια σε υπαρξιακό αδιέξοδο. Λίγο καιρό μετά την άφιξή του σε ένα μικρό πανεπιστήμιο θα γνωρίσει την Ρίτα, μια μοναχική καθηγήτρια που αναζητά διέξοδο από τον δυστυχισμένο γάμο της, και την Τζιλ, την καλύτερη φοιτήτριά του που δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε στενή του φίλη.

Όταν ο Έιμπ κρυφακούσει κατά τύχη την συζήτηση ενός αγνώστου που θα τον ξυπνήσει από τον υπαρξιακό του λήθαργο, φροντίζει να πάρει μια απόφαση που θα του αλλάξει μια για πάντα τη ζωή.

Ο Γούντι Άλεν συνεπής στο καθιερωμένο, ετήσιο ραντεβού του, επιστρέφει στο σινεμά με μια ακόμη καλοκαιρινή κινηματογραφική σφραγίδα. Αυτή τη φορά, συμμέτοχοι στο έγκλημα είναι οι Χοακίν Φίνιξ, Έμα Στόουν και Πάρκερ Πόουζι".

 

Το Μαύρο Άλογο
Γιατί να τη δεις:  22 βραβεία σε διεθνή Φεστιβάλ, 36 υποψηφιότητες, δυνατές ερμηνείες και ακόμα πιο δυνατό στόρι.

Υπόθεση: "Ο Genesis  πάσχει από διπολική διαταραχή σύμφωνα με την «ιατρική» διάγνωση. Είναι όμως και ιδιοφυϊα στο σκάκι, όσο και χαρισματικός δάσκαλος. Η συναισθηματική του νοημοσύνη είναι η πιο ευγενής και η πιο απόλυτη μορφή γενναιότητας και γενναιοδωρίας. Με την καθοδήγησή και την εποπτεία του, τα παρατημένα από την κοινωνία παιδιά (το μέλλον δηλαδή), της απόκληρης κοινότητάς του θα δώσουν τη μάχη να ανατρέψουν τα δεδομένα που τα έχουν καταδικάσει να βρίσκονται στο περιθώριο.  

Τίποτα όμως δεν είναι τόσο απλό ή τόσο σύνθετο. Η ζωή βαδίζει ανάμεσα σε κυλιόμενες πέτρες. Το “Dark Horse”  ή «Μαύρο Άλογο»  όπως είναι ο τίτλος της ταινίας, θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται «Ο λευκός αξιωματικός» ή τρελός όπως λέγεται κι αλλιώς , μιλώντας για σκάκι".

Του Τζέιμς Ναπιέ Ρόμπερτσον

 

Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος
Γιατί να τη δεις: Για να δεις τι άλλο θα κάνει πια αυτός ο Τομ Χανκς ως Ίθαν Χαντ (για πέμπτη φορά).

Υπόθεση: "Μοναδικές, όπως πάντα, σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, αδρεναλινικά ανθρωποκυνηγητά αέρος (Α400 αεροσκάφος), νερού (υποβρύχιες εγκαταστάσεις) κι εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα, που τον θέλει να προσπαθεί να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη αντί-IMF οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων.

Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας, ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι".

Του Κρίστοφερ ΜακΚουάρι με τους Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ και Άλεκ Μπάλντουιν.

 

Barbie, Η Πριγκίπισσα και η Ροκ Σταρ 
Γιατί να τη δεις: Λόγω αναμνήσεων. Ή γιατί θες να πας μια βόλτα το βαφτιστήρι σου.

Υπόθεση: "Σε αυτό το ξέφρενο μιούζικαλ η Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ που, ξαφνικά, βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται, όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια. Οι δύο αυτοί τελείως διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν, μετά από ένα μπέρδεμα, η Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ καταλήγει στην Ποπ Κατασκήνωση και η Έρικα στη Βασιλική.

Κι ενώ οι αρχηγοί των δύο ανταγωνιστικών κατασκηνώσεων προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, τόσο η Κόρτνεϊ όσο και η Έρικα μαθαίνουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και να αποκτούν νέους, απρόσμενους φίλους. Μάλιστα, όταν τα κορίτσια μαθαίνουν πως και οι δύο κατασκηνώσεις απειλούνται να κλείσουν, συμφιλιώνονται και συνεργάζονται με μια φωνή σε ένα επικό show που αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά όταν τολμάς".

Δες εδώ το trailer της νέας ταινίας του Bradley Cooper.