Φιλανθρωπικό Βazaar για τα παιδιά της Kιβωτού του Κόσμου: Αυτή την Κυριακή θα είσαι εκεί!

Έλα κι εσύ στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα να ψωνίσεις οικονομικά τα αγαπημένα σου brands, βοηθώντας τα παιδιά της Kιβωτού του Κόσμου.
Φιλανθρωπικό Βazaar για τα παιδιά της Kιβωτού του Κόσμου: Αυτή την Κυριακή θα είσαι εκεί!



Αυτή την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η ομάδα της εκπομπής του Σκάι Join us, του DOWN TOWN και το followme.gr διοργανώνουν bazaar αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα. 

Μετά το περσινό μας bazaar στο Ρομάντσο και φέτος δεκάδες από τα αγαπημένα σου brand παρέχουν δωρεάν τα προϊόντα τους, τα οποία στη συνέχεια πωλούνται σε ειδικές, πολύ χαμηλές τιμές, με έκπτωση έως και 90%. Το ταμείο θα το διαχειρίζεται απευθείας εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου.

Ακόμα, κάποια προϊόντα ξεχωριστής αξίας θα δοθούν με τη διαδικασία της κλήρωσης λαχνών αξίας 5 ευρώ, ενώ παράλληλα το team της εκπομπής και του www.followme.gr έχει φροντίσει για live εκπλήξεις και happenings. Οι σεφ και food bloggers του Join us θα μαγειρέψουν ζωντανά, το beauty και fashion team του Join us και του www.followme.gr θα δίνουν συμβουλές μόδας και ομορφιάς ενώ το fitness team θα παρουσιάζει session γυμναστικής. Την ίδια ώρα τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά με παιχνίδια και diy χριστουγεννιάτικες κατασκευές. 

Σίγουρα αυτή την Κυριακή δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις. Οπότε, Join Us!