Τα Halloween πάρτι της ημέρας: Που θα σε βρει το βράδυ της Παρασκευής

Νυχτερίδες, κολοκύθες, ζόμπι, μάγισσες και όλα τα σχετικά υπόσχονται να κάνουν την εμφάνισή τους στην Αθήνα σήμερα το βράδυ.
Τα Halloween πάρτι της ημέρας: Που θα σε βρει το βράδυ της Παρασκευής



Ενώ κάποιοι γκρινιάζουν για τα ξενόφερτα έθιμα που υιοθετούμε, κάποιοι άλλοι φορούν το πιο τρομακτικό κοστούμι τους, παίρνουν το σκουπόξυλο και το ραβδί τους και σου λένε όλο νόημα: Trick or Treat?  Κοινώς οι Αθηναίοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν το Halloween.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Το Kreuzberg Urban Culture, στον Κεραμεικό, ανοίγει τις πόρτες του στα ξωτικά που τρέχουν ελεύθερα και η ομάδα Blossoming Goddess θα είναι εκεί για να βοηθήσει όποιον χρειάζεται να τελειοποιήσει τη gothic εμφάνισή του. Κέφι, χορός, spooky διάθεση και θεματική μουσική από την αγγλική σκηνή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. (Οι πόρτες ανοίγουν μετά τις 22.00) Το Handlebar με τη σειρά του μας προσκαλεί στο στενό της Μελανθίου για death drinks, tricks and treats και μουσικές από τους νεκρούς. Νυχτερίδες, κολοκύθες, ζόμπι, μάγισσες και όλα τα σχετικά υπόσχονται να κάνουν την εμφάνισή τους. Οι Berlin Brides δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγες την ημέρα της αγαπημένης τους γιορτής, κι έτσι διοργανώνουν ένα ξεσηκωτικό και άκρως τρομακτικό dj set στο Key Bar.  

Αν τώρα θέλεις να μείνεις σπίτι, η Ευτυχία Μισαηλίδου συγκέντρωσε τις πέντε πιο τρομακτικές σειρές που υπόσχονται να στοιχειώσουν τα όνειρά σου...

Info

Kreuzberg Urban Culture, Πλαταιών 36, Κεραμεικός

The Handlebar, Μελανθίου 8, Ψυρρή

Key Bar, Πραξιτέλους 37, Σύνταγμα