Παραμονή με… παραμονή σε καλά ξενοδοχεία της πόλης!

Ρεβεγιόν σε 3 ξενοδοχεία-προορισμούς της πόλης. Πόσο θα σου κοστίσει, τι γκουρμέ πιάτα θα απολαύσεις και τι θα πιεις για να γιορτάσει το 2016! Κλείσε τραπέζι...
Παραμονή με… παραμονή σε καλά ξενοδοχεία της πόλης!



Το Gala Dinner που ετοιμάζει για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το ξενοδοχείο Semiramis είναι εντυπωσιακό: 4 ορεκτικά προετοιμάζουν τον ουρανίσκο για το κυρίως πιάτο, όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φρέσκο φιλέτο λαυράκι με σάλτσα λάιμ ή ταλιάτα με σάλτσα κόκκινου κρασιού (και τα δύο σερβιρισμένα με πατάτες crusty και λαχανικά βουτύρου) ενώ το γλυκό που θα κλείσει τη βραδιά είναι μια ζεστή τάρτα σοκολάτας με παγωτό βανίλια (τιμή μενού 90 ευρώ/άτομο, παιδικό μενού 30 ευρώ/άτομο). Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το Semiramis κάνει ειδικές τιμές για διαμονή.

(Χαριλάου Τρικούπη 48, Κηφισιά, τηλ 210 6284400)

- Το ανανεωμένο Olive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, σε μία από τις πιο όμορφες ταράτσες της πόλης με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού 9 πιάτων: Χρυσαφένιος ζωμός πέρδικας με άρωμα πικραμύγδαλου και πέρλες λαχανικών, Σπιτικά γεμιστά ζυμαρικά με συκώτι χήνας, καπνιστά χτένια, γλυκό κρεμμύδι, χυμό κόκκινης κολοκύθας, Φιλέτο πέστροφας με πουρέ από βασιλομανίταρα, πουρέ ψητού παντζαριού, σάλτσα μανταρίνι, φύτρες σιναπιού, “Sorbet” φιστικιού Αιγίνης, ζελέ “Moscato d’asti”, σάλτσα ροδιού, Μοσχάρι γάλακτος και φιλέτο ελαφιού, κανελόνι με κόκκινη κολοκύθα, πράσινα σπαράγγια, καραμελωμένα κάστανα, σάλτσα visanto με κράνο, Ζεστό σουφλέ παλαιωμένης γραβιέρας, αλμυρό κραμπλ με γλυκάνισο, χειμωνιάτικα μικρόφυλλα σαλατικά, βινεγκρέτ τριαντάφυλλο, “Mont Banc” με σοκολάτα Valrhona, πανακότα βατόμουρο, σάλτσα με φιστίκι Αιγίνης και Βασιλόπιτα με 1 ποτήρι αφρώδη οίνο. Τιμή μενού 90 ευρώ/άτομο. ( Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 52, Τηλ 2103326000, www.titania.gr)

- O chef Jean-Charles Metayer στο βραβευμένο Premiere του Intercontinental δημιουργεί ένα ντελικάτο μενού για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά: Φτάνοντας θα σας περιμένει ένα ποτήρι σαμπάνια με ένα Ορεκτικό μπουκίτσα, Αστακός με κονσομέ, πιπερόριζα, σέπες & miso, Τερίνα φουα γκρα με ζελέ κόκκινου κρασιού και μπριός με τρούφα, Σορμπέ από αγγούρι-πράσινο μήλο, Μοσχάρι Black Angus & σάλτσα από μανιτάρια μορίλ, Ελαφριά μους απο τριαντάφυλλο & σαμπάνια με λίτσι και κόκκινα φρούτα σορμπέ, Πρωτοχρονιάτικες λιχουδιές και Βασιλόπιτα, παρέα με καφέ ή τσάι. Αν δεν σας κάνει καρδιά να επιστρέψετε σπίτι, μπορείτε να περάσετε τη βραδιά σας στο ξενοδοχείο σε ειδικές τιμές. Τιμή μενού: 160 ευρώ/άτομο (Λεωφ. Συγγρού 89-93, Ν. Κόσμος, 2109206000).


- Μαζί με τα πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου με τα οποία θα υποδεχτείτε τη νέα χρονιά, θα «σκάνε» πυροτεχνήματα και στον ουρανίσκο σας, στο Alexander Ballroom του Astir Palace. Το μενού περιλαμβάνει αφρό από σκορπίνα & χτένια με μαργαριτάρια βαλσάμικου και τραγανή polenta αγκαλιασμένη από βασιλικά μανιτάρια, Κρεμώδες Cappuccino μανιταριών porcini με τραγανό μπισκότο και άρωμα δενδρολίβανου, Τραγανή σαλάτα εποχής με γαρίδες ψητές και πικάντικη σάλτσα από καφέ αrabica ,αλμυρό financier και στάχτη λεβάντας, Σορμπέ μοχίτο, Φιλέτο μοσχαρίσιο με foie-grãs και χειμωνιάτικη μαύρη τρούφα σερβίρεται με βελούδινο πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ , ragout από επιλεγμένα μίνι λαχανικά και καραμελωμένο σταφύλι, Γλυκός πειρασμός σε τραγανή βάση φουντουκιού και πραλίνα συνοδευόμενη από απαλή μους βανίλιας μαγαδασκαρης και σως εσπεριδοειδών, Καφέ και Mignardises.  Τιμή μενού: 128 ευρώ/άτομο 
Αν, πάλι, θέλετε ένα εντελώς διαφορετικό New Year’s Eve, στο διπλανό Matsuhisa Athens στο Astir Palace, το γιορτινό μενού είναι Omakase και έχει γεύσεις και αρώματα Άπω Ανατολής. Τιμή μενού: 125 ευρώ/άτομο

(Αstir Palace Resort, Aπόλλωνος 40, 166 71 Βουλιαγμένη, τηλ 210 890 2000)

 

Photos via Pinterest