Γιάννης Κακλέας, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Σώτη Τριανταφύλλου: Κάθε Τρίτη και άλλος!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά συζητήσεων στοΔημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, για τις Τέχνες, την Ιστορία, την Πολιτική, τις Διαπροσωπικές Σχέσεις
Γιάννης Κακλέας, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Σώτη Τριανταφύλλου: Κάθε Τρίτη και άλλος!



Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα εδώ και 27 χρόνια αποδεικνύει σταθερά την αγάπη του στον πολιτισμό, την παιδεία, την αγωγή και η φετινή χρονιά όχι μόνο δεν αποτελεί εξαίρεση, αλλα ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ! 

Παράλληλα με τις δράσεις του για το 2016, το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα έχει προγραμματίσει και μία σειρά ανοιχτών συζητήσεων για το κοινό κάθε Τρίτη στις 19:00 στη Βιβλιοθήκη του Λυκείου Νέας Μάκρης. Οι συναντήσεις ξεκίνησαν ήδη από την προηγούμενη Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2016.

Οι ανοιχτές αυτές συζητήσεις έχουν ως βασικό άξονα την μεταφορά της γνώσης που δεν έχει καταγραφεί στα βιβλία, την ανταλλαγή γνωμών και απόψεων αλλά και τον προβληματισμό γύρω από θέματα που αφορούν την τέχνη, την ιστορία, την θρησκεία, την πολιτική ζωή αλλά και  τη καθημερινότητα και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις . Οι εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται με το κοινό τις γνώσεις και τις απόψεις του πάνω στο πεδίο του ενδιαφέροντός του, ανοίγοντας νέα μονοπάτια σκέψης και συζήτησης με το κοινό.

Σήμερα τη σκυτάλη παίρνει ο Δρ. Ανδρέας Κούκος, Νομικός-Ιστορικός- Πρόεδρος Εταιρείας Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος θα μιλήσει για τη σύγκρουση του Ιωάννη Καποδίστρια με τα παραδοσιακά κοινωνικά στρώματα και τον ρόλο των Μεγάλων Δυνάμεων ενώ τις επόμενες Τρίτες έρχονται ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, ο λογοτέχνης και κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο καθηγητής Φιλοσοφίας και συγγραφέας Χρήστος Γιανναράς, η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες προσωπικότητες

 

Info: Βιβλιοθήκη Λυκείου Νέας Μάκρης (Λυκείου & Μιχαήλ Κόλλια, Νέα Μάκρη)

Κάθε Τρίτη στι 19:00 

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 22940 69822 & 6945 671733

 

www.dithema.gr 

https://www.facebook.com/DimotikoTheatroMarathona/