Red Hot Chilli Menu στο Hard Rock Cafe: πιο... hot δεν γίνεται!

Μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, το πιο καυτερό μενού που μπορείς να φανταστείς σε προκαλεί να το δοκιμάσεις!
Red Hot Chilli Menu στο Hard Rock Cafe: πιο... hot δεν γίνεται!



"Παραδοσιακά" σε όλο τον κόσμο, τα Hard Rock Cafe γιορτάζουν την Chilly Day στις 25 Φεβρουαρίου προς τιμήν της πικάντικης chilli πιπεριάς και, φυσικά, το δικό μας Hard Rock Cafe δεν θα μπορούσε να μην "στήσει" την πιο hot εβδομάδα του χρόνου! 

Από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, το Red Hot Chilli Menu- εννοείται ενισχυμένο με chilli και έξτρα καυτερή σάλτσα- έρχεται για να δοκιμάσει τις αντοχές σας!

Τι περιλαμβάνει το μενού: 

- Hard Rock Chilly Burger – μερικοί το προτιμούν καυτό! Δύο μοσχαρίσια μπιφτέκια μαριναρισμένα σε Jack Daniels, γεμιστά με τυρί και chilli, σερβίρονται με μια μοναδική chilli σάλτσα της επιλογής σας!   Μέτρια ψημένο και σερβιρισμένο σε φρυγανισμένο brioche, συνοδεύεται από πικάντικες τηγανητές πατάτες. Επιλέξτε είτε τη Jalapenos σάλτσα ή δοκιμάστε το πιο καυτερό burger της Αγγλίας με τη καυτερή σκωτσέζικη σάλτσα Bonnet.
- Chilly Cheese Fries – Τηγανητές πατάτες μαριναρισμένες σε σπιτική σάλτσα από chilly, μοσχαρίσιο κρέας και τυρί, απογειώνονται με την επιλογή σας: Jalapenos σάλτσα ή φλογερή σκωτσέζικη σάλτσα Bonnet.
- Chocolate Chilly brownie – σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια και σπιτική μαρμελάδα φράουλας με chilli.


- Chocolate Chilly Martini - Smirnoff Vodka, σκούρο κακάο, αλατισμένο σιρόπι καραμέλας και κρέμα χτυπημένα με πάγο και σερβιρισμένα σε ποτήρι με σιρόπι σοκολάτας. Πασπαλίζεται με τρίμα chilli και λεπτές φέτες Jalapenos.
- Mexican Mary – Cuervo Tequila, Absolut Vodka, χυμός ντομάτας ενισχύονται από καρυκεύματα και αναμειγνύονται με πάγο. Στο ποτήρι προστίθεται ένα stick σέλινου και ψητό jalapeno.
- Spicy Mango Mojito - φύλλα μέντας, λωρίδες jalapenos και σιρόπι αναμειγνύονται με πουρέ mango και μαύρο ρούμι Bacardi. Προστίθεται σόδα, ολόκληρα jalapenos και μέντα. 

 

 

Info: Αδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3245170