Different Beast: Τι είναι πια αυτό το Different Beast που έχει κατακλύσει το Instagram σου;

Το new entry της Κηφισιάς που δεν θυμίζει Ελλάδα. Θυμίζει όμως έντονα Ευρώπη.
Different Beast: Τι είναι πια αυτό το Different Beast που έχει κατακλύσει το Instagram σου;



Το Ιnstagram σου τον τελευταίο ένα μήνα, έχει hashtag #differentbeast. Φλιτζανάκια πορσελάνινα, λευκά τούβλα με ιδιαίτερα πόστερ, λουλούδια σε μικρά βαζάκια με φόντο black coffee, χρωματιστά smoothies και λαχταριστά αυγά σε πιάτα με κλασικές μπορντούρες. Σαν να "ξεφυλλίζεις" τους αγαπημένους σου λογαριασμούς στο Pinterest. 

Με αισθητική καθόλου ελληνική και αύρα κοσμοπολίτικη (σε μενού και ατμόσφαιρα και ύφος και εξυπηρέτηση), το Different Beast, ένας ιδιωματισμός της αγγλικής για να περιγράψει αυτό που δεν υπάρχει όμοιό του, έχει γίνει ένας καλός λόγος να ανέβουν βόρεια, όσοι θέλουν να δουν από κόντα αυτό το μαγαζί που καλώς ή κακώς δεν μοιάζει με κάτι άλλο.

Δεν είναι μπιστρό, δεν είναι industrial, δεν είναι απλό, ούτε φορτωμένο, δεν είναι vintage αλλά ούτε και σύγχρονο. Είναι απλώς οι άνθρωποί του και τα ταξίδια τους. Είναι η Εβίτα και ο εγγλέζος σύζυγός της Άλεξ. Που έχουν ζήσει έξω, έχουν ταξιδέψει, που αγαπούν τη μαγειρική, την καλή αισθητική και ήθελαν να κάνουν ένα μαγαζί ακριβως όπως το φανταζόντουσαν. Και τα κατάφεραν.

Άνοιξαν ένα "μπραντσάδικο" με καταβολές από όλο τον κόσμο, με φρεσκα υλικά και superfoods, που προσφέρει smoothies και ποιοτικό καφέ, ωραία πιάτα και φρέσκες θρεπτικές σαλάτες, γλυκάκια υγιεινά δια χειρός Εβίτας, χαμόγελα και θετική ενέργεια από όλα τα παιδιά εκεί και ωραίες μουσικές από τα ηχεία για να κουβεντιάσεις στο νέο φωτεινό μαγαζάκι της οδού Κασσαβέτη.  Α! και πολύ υλικό για να ανεβάσεις στο Instagram!

Δες εδώ τώρα που έπιασε άνοιξη σε ποια πλατεία θα πιεις το καφεδάκι σου.