Γιορτή της Μητέρας: Πού θα πας τη μανούλα σου στη Γιορτή της Μητέρας;

Προτάσεις για κάθε τύπο μαμάς για να περάσετε σούπερ!
Γιορτή της Μητέρας: Πού θα πας τη μανούλα σου στη Γιορτή της Μητέρας;



Κάθε χρόνο που της πας το γλαστράκι με τις μικρές ανθισμένες τριανταφυλλιές, ακούς "Αχ σε ευχαριστώ τόσο αγάπη μου! Η Μαρία ξέρεις που είναι; Την πήγε η κόρη της για φαγητό". Σα να λέει δηλαδή "εσύ πάλι με ξεπέταξες με μια γλάστρα".

Γι'αυτό φέτος, πήρες το μάθημά σου. Πάρε τη γλάστρα αλλά κανόνισε και μια έξοδο. Ακολουθούν προτάσεις ανάλογα με τον τύπο μαμάς που έχεις.

Η κουλτουριάρα μάνα
Θέατρο: "Προδοσία" του Χάρολντ Πίντερ | Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Η δεκαετής διαδρομή της ερωτικής σχέσης ενός άντρα (Τζέρρυ) με τη σύζυγο του καλύτερου του φίλου (Έμμα και Ρόμπερτ). Ο συγγραφέας αφηγείται την ιστορία των τριών ηρώων του μέσα από εννέα, σύντομες, σκηνές, χρησιμοποιώντας μια ευφυή ανατροπή: οι σκηνές ακολουθούν ανεστραμμένη χρονολογική σειρά. Το έργο ξεκινά με τη συνάντηση των δύο πρώην εραστών, δύο χρόνια μετά τη διακοπή του δεσμού τους, και πηγαίνει πίσω στο χρόνο, για να καταλήξει τη μέρα που ξεκινά ο "παράνομος" δεσμός τους, δέκα χρόνια πριν. Ο Πίντερ βάζει στο μικροσκόπιο τα τρία πρόσωπα και παρακολουθεί με πικρό χιούμορ τις αλλαγές που επέρχονται συν τω χρόνω στις μεταξύ τους σχέσεις.

Παίζουν
Γιώργος Γλάστρας (Ρόμπερτ)
Μαρία Σκουλά (Έμμα)
Νίκος Ψαράς (Τζέρρυ)

Ώρα: 21.30

Η κοιλιόδουλη μάνα
Athens Burger Festival | Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ 
Για να την πας εκεί που πάνε οι νέοι, να φάτε το burger σας, να πιείτε τη δροσερή μπύρα  ή το αναψυκτικό σας και να κουνηθείτε με τα live που έχουν διοργανωθεί για εκείνη τη μέρα. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η κλασική αγαπησιάρα μάνα
Cinema για την ταινία "Γιορτή της μητέρας"
Η υπόθεση αυτή που... υποθέτεις: Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη Γιορτή της Μητέρας και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απουσία της αγάπης, αυτή η Γιορτή της Μητέρας θα μείνει στα χρονιά των ρομαντικών κομεντί, καθώς το κοινό θα την θυμάται για πολλές δεκαετίες. Γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια χαζοταινία επιβάλλεται για να περάσετε κι οι δυο μια ανάλαφρη Κυριακή με ποπ κορν ανά χείρας.

Η φιλόμουση μάνα
Διονύσης Σαββόπουλος | Πλατεία Νέας Σμύρνης
Τραγούδια δικά του, συνοδεία της Orchestra Mobile. Για να θυμηθεί τα παλιά με την κορούλα αγκαζέ και κρασί από κάποιο μαγαζί της πλατείας.  

Αν πάλι έχετε όρεξη για κοκτεϊλάκι, κανένα πρόβλημα! Και γι'αυτό έχουμε προτάσεις! Δες εδώ περισσότερα.