Κάιν: Εκεί κοντά στο Α' Νεκροταφείο, ζει ένας "κακός αδελφός" που θα γίνει το στέκι μας αυτό το καλοκαίρι

Γιατί πουλάνε εκτός από καθαρά ποτά και...χιούμορ (οκατάλογος σερβίρει Nekroni και Killer’s Hand).
Κάιν: Εκεί κοντά στο Α' Νεκροταφείο, ζει ένας "κακός αδελφός" που θα γίνει το στέκι μας αυτό το καλοκαίρι



Βρίσκεται στην οδό Αναπαύσεως. Λίγο πιο κάτω απο το Α' Νεκροταφείο, ο κατάλογος σερβίρει όντως  Nekroni και Killer’s Hand, ονόμαζεται Κάιν και στον έναν τοίχο του υπάρχει μια τοιχογραφία με τη γνωστότερη αδελφοκτονία στην Ιστορία. Αυτή του Κάιν και του Άβελ. Και στον άλλο μεγάλο τοίχο, έχει μια ταπετσαρία με... flamingos. Γι'αυτό θα γίνει το στέκι μας. Γιατί σε αυτό το μικρό μαγαζί "παίζει" (κυρίως) πολύ χιούμορ.

Το μακάβριο όνομά του το οφείλει στις αντιπαραθέσεις των ιδιοκτητών του Λεωνίδα και Βασίλη, την περίοδο που δούλευαν σκληρά για να το ανοίξουν. Ευτυχώς δεν χύθηκε αίμα και το ετερόκλητο all day bar του Μετς υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, τον περασμένο Νοέμβριο. Το χειμώνα που μας πέρασε, έκανε ό,τι μπορούσε για να μας πείσει μετά την πρώτη φορά,να επιστρέψουμε και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη. Και γενικώς. 

Φθηνές τιμές (καφές στα 2,50€ δεν είναι κι άσχημα), ωραίες μουσικές μέρα -νύχτα, σούπερ διακόσμηση και κόσμος σαν κι εσένα και τον κολλητό και την κολλητή σου. "Εναλλακτικός", αν χρειάζεσαι σώνει και ντε (που έλεγε κι η γιαγιά μου), την ταμπέλα σου. Αυτό όμως που κάνει το Κάιν "κατάλληλο" για καλοκαιρινό στέκι, είναι η γωνία και η γειτονιά. Στοιχεία επιτυχίας, τι να κάνεις (βλέπε Chelsea, Μπελ Ρέυ); 

Εκτόνωσε λοιπόν τη "δολοφονική" σου διάθεση σε ένα βαρελάκι μπύρα, συζητώντας ένα από αυτά τα ωραία, ζεστά καλοκαιρινά βράδια περί ζωής και θανάτου με την παρέα σου, στις πλαστικές καρέκλες του πεζοδρομίου της Αναπαύσεως. 

Aναπαύσεως 22 και Τιμολέοντος 1, Μετς

Δες εδώ ποια συνοικιακά μπαράκια έγιναν... viral!