Έξοδος: Kάποτε την Κυριακή, στην Αθήνα: Πού θα πας για καφέ, πού θα φας και πού θα πιεις τα πρώτα early drinks

Tώρα που ξαναχειμώνιασε.
Έξοδος: Kάποτε την Κυριακή, στην Αθήνα: Πού θα πας για καφέ, πού θα φας και πού θα πιεις τα πρώτα early drinks



Κυριακή, γιορτή, σχόλη και Αθήνα. Αφού ο καιρός αποφάσισε πώς δεν καλοκαιριάζει, βγάλε από το αυτοκίνητο μπανιερά και κουβαδάκια, ρίξε ένα τζιν τζάκετ στους ώμους και έξω από την πόρτα. Χάραξε πορεία για Κουκάκι.

Για καφέ και πρωινό
KINONÓ
To αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας. Ηλιόλουστο και ιαπωνικά μίνιμαλ. Ανοίγει από το πρωί σερβίροντας καφέ χυμούς και πρωινό ( αξίζει να δοκιμάσεις τις σπιτικές τηγανίτες με μέλι στα 3.5€ και τη στραπατσάδα με αυγά και ντομάτα στα 5,00€).  Κι αν η συζήτηση τραβήξει, πιες και μια μπυρίτσα ελληνική από 3€ δίπλα στις πιο intellectual φατσούλες των πέριξ.

Φαλήρου 48
Τηλ:21 1408 6826

Για κυριακάτικο lunch
Koύβελος
Στου Κούβελου την αυλή θα φας νόστιμα ελληνικά πιάτα με μεγάλες μερίδες σε λογικές τιμές, σερβιρισμένα από ευγενέστατα παιδιά. Το κρέας του είναι κάτι παραπάνω από τίμιο και τα burger του είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα πιάτα του καταλόγου. Ωραίες τηγανιτές πατατούλες, φάβα να γλείφεις δαχτυλάκια και δικός τους λευκό κρασάκι που κατεβαίνει σαν νερό.

Γενναίου Κολοκοτρώνη 66
Τηλ: 21 1405 2418

Για early drinks
Μπελ Ρέυ
Από τις 17:00 και μετά, Street Outdoors. T o Street Outdoors πηγαίνει για πρώτη φορά στο Κουκάκι, στην αγαπημένη μας "γωνία", για μια απογευματινή καλοκαιρινή παρτάρα.

Γνωστοί ένοχοι για τη διοργάνωση ολοήμερων parties, ετοιμάζουν ξανά ένα gathering διαφορετικών και μοναδικών ανθρώπων που αγαπούν την ποιοτική house & disco, σε ένα party με καλεσμένο έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες DJ, μαζί με τους resident του Street Outdoors. Στα ντεκς ο AND.ID εκ Βερολίνου ορμώμενος, παρέα με τους Jiles John και Tolis Q.

Φαλήρου 88

Διάβασε περισσότερα για το Μπελ Ρέυ,εδώ.