Συναυλίες 2016: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης!

Τι πρέπει να υπάρχει πάντα στην τσάντα σου, πού να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου και τι να φορέσεις; (Με αφορμή την αυριανή πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού).
Συναυλίες 2016: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης!



Στο Coachella... δεν είμαστε. Ούτε στο Woodstock με λουλούδια στα μαλλιά και σύμβολα ειρήνης κρεμασμένα στο λαιμό. Δεν είμαστε καν στο Glastonbury. Ούτε στο Primavera Sound. Αλλά. Τι σημασία έχει; Γιατί όπου και να'σαι, η μουσική είναι μία και η "φάση" της συναυλίας, επίσης μία.

Είτε βρίσκεσαι στη μακρινή Αμερική, είτε στην πιο κοντινή Ισπανία, ή δίπλα από το σπίτι σου στο Φάληρο, στην Πλατεία Νερού που φυσάει ωραίο, δροσάτο αεράκι, ο οδηγός επιβίωσης καλή μου φίλη είναι ένας. Εφάρμοσέ τον λοιπόν, ξεκινώντας από την συναυλία των Beirut, αύριο κιόλας.

Στην τσάντα
Καταρχάς όταν λέμε τσάντα σε συναυλία, εννοούμε πάντα backpack. Ρίξε μέσα ένα πακέτο χαρτομάντιλα (για όταν θα χρειαστείς τουαλέτα), οπωσδήποτε φορητό φορτιστή για το κινητό σου (για να σου φτάσει η μπαταρία για τα videos), χρήματα αλλά όχι σημαντικά έγγραφα (πχ ταυτότητα, δίπλωμα, κλπ) γιατί ξεμυαλισμένη καθώς είσαι,  θα τα χάσεις. 

Το ένδυμα
Δεν πας ποτέ με στενά και ζεστά ρούχα. Σορτσάκι και t-shirt ή άνετο φορεματάκι είναι πάντα μια safe επιλογή. Στη μέση δεμένο τζιν πουκάμισο ή jacket, σε περίπτωση πούντας.

Η υπόδυση
Άσε εκείνα τα καινούρια flatforms για το Σαββατόβραδο. Παίξε με sneakers για να μην ουρλιάζεις κάθε τόσο, όταν θα σε πατάνε.

Το parking το σωστό
Μην κάνεις σαν τη θειά σου στα Λουτρά της Αιδηψού που θέλει να παρκάρει πάνω στον βράχο των ιαματικών λουτρών. Φέρσου έξυπνα και άσε το αυτοκίνητο κοντά στο δρόμο εξόδου και όχι στην είσοδο. Δεν θα φας την κίνηση της αποχώρησης και θα πιεις πιο γρήγορα τα after concert drinks σου!

Η κατανάλωση
Μπύρας! Χωρίς υπερβολές γιατί θα θες συνέχεια τουαλέτα και ως συνήθως τότε θα παίζονται τα αγαπημένα σου κομμάτια.

Το flirting
Αχ αυτός ο διάχυτος ερωτισμός πάνω από σώματα που χοροπηδάνε ιδρωμένα και μάγουλα που ανεβοκατεβαίνουν αναψοκοκκινισμένα...

Δες εδώ ποιες συναυλίες δεν θα χάσουμε φέτος το καλοκαίρι!