FEAST Athens: Ένα δείπνο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

ΣτοFEAST Athensπέντε εξαιρετικά projects θα διεκδικήσουν την ψήφο και την υποστήριξή σου.
FEAST Athens: Ένα δείπνο διαφορετικό από τα συνηθισμένα



Λένε ότι οι πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις γίνονται γύρω από ένα τραπέζι. Το Impact Hub Athens διοργανώνει το πρώτο FEAST Athens και σε προσκαλεί να γνωρίσεις πέντε διαφορετικά projects, ενώ απολαμβάνεις το φαγητό σου σε ένα καθιστό δείπνο. 

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Το concept είναι απλό: Το FEAST οργανώνει μια νέα πλατφόρμα εναλλακτικής μικροχρηματοδότησης δημιουργικών projects. Πληρώνοντας, λοιπόν, το αντίτιμο των 10€ απολαμβάνεις φαγητό και κρασί, και αφού ενημερωθείς για ιδέες που αξίζουν τη χρηματοδότησή σου, ψηφίζεις το project που θεωρείς καλύτερο ώστε να κερδίσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το συγκεκριμένο δείπνο. Σαν να λέμε ένα offline crowdfunding*

Από το εικαστικό project Urban Details. Ongoing reflections on Patission str., του Λουκά Μπαρτατίλα μέχρι το εγχείρημα μίας ομάδας νέων ανθρώπων να καταγράψουν σε ένα ντοκιμαντέρ λαογραφικού χαρακτήρα, τις μνήμες και τις εμπειρίες της τρίτης ηλικίας, και τα πέντε project που θα παρουσιαστούν στο πρώτο FEAST αξίζουν την προσοχή αλλά και τη στήριξή μας. 

*Η πρακτική της χρηματοδότησης ενός έργου ή μιας επιχείρησης συγκεντρώνοντας  χρηματικές συνεισφορές από έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, συνήθως μέσω του διαδικτύου.

Info

Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή

 

Κράτησε τη θέση σου ηλεκτρονικά