Ολοένα και περισσότερα εστιατόρια αρχίζουν να συνδυάζουν το φαγητό με τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ένα από αυτά είναι και το ΡΙΦΙΦΙ στα Εξάρχεια, το οποίο στο πλαίσιο της ανανέωσης του γευστικού του προφίλ αποφάσισε να δώσει στους θαμώνες του μία πιο πολυδιάστατη εμπειρία διασκέδασης.
Διατηρώντας το ζεστό και χαρούμενο περιβάλλον του, το ΡΙΦΙΦΙ συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές γεύσεις σε προσιτές τιμές, με ένα νέο μενού που φέρει πλέον την υπογραφή του Chef & Καθηγητή του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde Στέλιου Αποστόλου. Η έμφαση παραμένει στην ποιοτική ελληνική κουζίνα, τα φρέσκα αγνά υλικά, τα τοπικά και εποχιακά προϊόντα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, τις απλές καλομαγειρεμένες γεύσεις, καθώς και στις χειροποίητες δημιουργίες. Βασική καινοτομία όμως είναι η τεχνική μαγειρέματος σε κενό αέρος που απογειώνει ακόμα και ένα συνηθισμένο πιάτο.
Η μαγειρική σε κενό αέρος για 16-24 ώρες εγγυάται ένα λαχταριστό αποτέλεσμα σε υφή, γεύση, όγκο και άρωμα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη διατροφική αξία του πιάτου, καθώς διατηρεί τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες. Η παρασκευή του πιάτου ολοκληρώνεται τη στιγμή της παραγγελίας και φτάνει στο τραπέζι πάντα φρεσκομαγειρεμένο. Επειδή όμως το ΡΙΦΙΦΙ έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες, οι οποίες αποτυπώνονται στους τοίχους από τη ζωγράφο Άννα Νουρή φιλοξενεί συχνά καλλιτεχνικές εκθέσεις και happenings.Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10 το βράδυ εκτυλίσσεται στο διπλανό σου τραπέζι ένα θεατρικό σίριαλ για τριάντα λεπτά χωρίς εισιτήριο ή έξτρα χρέωση πέρα από το δείπνο σου. Προσοχή! Αυτός ο ‘ΚΟΚΟΡΑΣ’ δεν τρώγεται!
Info
Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α & Βαλτετσίου, Εξάρχεια
210 330 0237