Ελάτε με τα παιδιά σας στο bazaar μας! Θα το λατρέψουν (δες πόσες δραστηριότητες ετοιμάζουμε)

Δημιουργικές και εκπαιδευτικές δράσεις περιμένουν τα παιδιά στο bazaar αγάπης που διοργανώνουμε αυτό το Σάββατο στο Ρομάντσο.
Ελάτε με τα παιδιά σας στο bazaar μας! Θα το λατρέψουν (δες πόσες δραστηριότητες ετοιμάζουμε)



Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους στο bazaar αγάπης που διοργανώνουμε με την εκπομπή Join Us αυτό το Σάββατο στο Ρομάντσο, αφού τους περιμένουν μία σειρά από εκπλήξεις.

Η μέρα ξεκινάει φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια με τη Μαρία Χολέβα και κάνοντας DIY κατασκευές με τη Βίκυ Δάγλα. Ακολουθεί  Δημιουργικό & Θεατρικό παιχνίδι από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, για να κάνετε ανενόχλητοι τα ψώνια σας, να πιείτε τον καφέ σας και να απολαύσετε τις γλυκές και αλμυρές λιχουδιές που θα βρείτε στο bazaar.

Τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα διοργανώνουν μία εξαιρετική δραστηριότητα, το  Beebot, μια μέλισσα ρομπότ που μέσα από διασκεδαστικά και δημιουργικά παιχνίδια, εισάγει μικρά παιδιά (νηπιαγωγείο και πρώτες τάξεις δημοτικού) στον αλγοριθμικό τρόπο σκέψης και στις αρχές του προγραμματισμού.

Είναι μια από τις δραστηριότητες ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα που έχει εισαχθεί στο πρόγραμμα σπουδών των μαθητών και μαθητριών νηπιαγωγείου και δημοτικού, στο πλαίσιο λειτουργίας της πρώτης Ακαδημίας STEM σε σχολείο στην Ελλάδα.

Για το τέλος, αφήσαμε το όνειρο κάθε παιδιού: Μαθήματα τσίρκου από την καταπληκτική ομάδα Circus Dayz. Οι έμπειροι δάσκαλοι της σχολής θα μυήσουν τα παιδιά στον μαγευτικό κόσμο του τσίρκου, προσφέροντάς τους μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αυτό το Σάββατο, μικροί και μεγάλοι, δίνουμε ραντεβού στο Ρομάντσο. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα.

Info

Bazaar αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια