Θέλουμε να σε γνωρίσουμε, να γιορτάσουμε μαζί και να χαρίσουμε αγάπη στα παιδιά! Έλα στο Bazaar...

Είναι μία αφορμή για να δεις τις φίλες σου, να βρεις «διαμαντάκια» σε χαμηλές τιμές, να διασκεδάσεις και φυσικά να φας πολλέςλιχουδιές χωρίς να πολυσκεφτείς τις θερμίδες.
Θέλουμε να σε γνωρίσουμε, να γιορτάσουμε μαζί και να χαρίσουμε αγάπη στα παιδιά! Έλα στο Bazaar...



Γιορτές χωρίς bazaar δεν γίνεται. Είναι μία αφορμή για να δεις τις φίλες σου, να ψωνίσετε χωρίς τύψεις, να βρεις «διαμαντάκια» σε χαμηλές τιμές, να διασκεδάσεις και φυσικά να φας άπειρες λιχουδιές χωρίς να πολυσκεφτείς τις θερμίδες. Όλα τα παραπάνω θα τα κάνεις στο  bazaar που διοργανώνουμε εδώ στο #FollowMe με την εκπομπή Join Us (ΣΚΑΙ). Αυτό το bazaar όμως έχει έναν πολύ μεγαλύτερο στόχο από το να περάσουμε όλοι καλά, κι αυτός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των δράσεων της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης η Κιβωτός του Κόσμου.

Οι κούτες με τα δώρα έχουν έρθει εδώ και μερικές ημέρες στα γραφεία μας και η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα crash test σε ρούχα και αξεσουάρ, δοκιμάσαμε λίγα (!) γλυκά, φορέσαμε καπέλα και άλλα αξεσουάρ και πλέον είμαστε σίγουροι ότι θα αγοράσουμε όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας σε αυτό το bazaar.

Επειδή όμως, εκτός από το shopping θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα, θα δοκιμάσουμε pin – up χτενίσματα, θα κάνουμε beaute, θα φτιάξουμε λαχταριστά γλυκά παρέα με τους chef της εκπομπής, θα μάθουμε να πλέκουμε και θα αφήσουμε τα παιδιά μας να συμμετέχουν σε δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ραντεβού στο Ρομάντσο λοιπόν!

Info

Bazaar αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια