Ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για το Bazaar Αγάπης! Σας περιμένουμε...

Με κέφι, χαμόγελο, πειράγματα αλλά και... εγκλωβισμούς σε ασανσέρ ξεκίνησε η μεταφορά των προϊόντων για το Bazaar Aγάπης...
Ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για το Bazaar Αγάπης! Σας περιμένουμε...



Η μεταφορά των πραγμάτων μόνο απλή υπόθεση δεν ήταν για όλους εμάς. Όλες αυτές τις ημέρες ερχόντουσαν συνεχώς κουτιά στα γραφεία μας. Άλλα πιο μεγάλα, άλλα πιο μικρά. Εμείς όμως τα συγκεντρώσαμε (ακόμα και μέσα στα γραφεία μας) και ξεκινήσαμε την μεταφορά τους στο Ρομάντσο για το Bazaar Aγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου που θα γίνει το Σάββατο.

Περισσότερα από 200 κουτιά έφτασαν στα γραφεία μας. Μπορεί και περισσότερα (εγώ που τα κουβάλησα πάντως κάπου τόσα τα έβγαλα). Όλα όμως είχαν ένα κοινό στον τρόπο που τα κουβαλήσαμε: Είχαν χαμόγελο. Κανείς δεν παραπονέθηκε (εντάξει, λίγο εγώ) για το αν ένα κουτί ήταν βαρύ ή βρεγμένο.

Η μεταφορά λοιπόν ξεκίνησε και εμείς βγάλαμε τις ανάλογες φωτογραφίες. Όχι για να κάνουμε την φιγούρα μας και την λεζάντα μας. Γιατί εμείς θέλαμε να θυμόμαστε πως όλοι μαζί καταφέραμε κάτι για ένα πολύ καλό και ιερό σκοπό. Μέσα στο γραφείο μας, με όση δύναμη έχουμε να βάλουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι να αλλάξει ο κόσμος.

Αλλά επειδή όλα τα περίεργα συμβαίνουν πάντα στο τέλος, ο υπογράφων αυτό το κείμενο εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων, αλλά επειδή έχει δει το Die Hard γύρω στις 30 φορές κατάφερε να απεγκλωβιστεί. Ευτυχώς τα πράγματα τα είχα ξεφορτώσει...

Με τις κούτες δεν κάναμε (πολλές) πλάκες. Κάτι ότι έχουμε τον δίμετρο Νάσο Γαλακτερό να μας κοιτάζει με τον Άρτ με... μισό μάτι μόλις ξεφεύγαμε, κάτι η Κατερίνα, η πολυαγαπημένη μας διευθύντρια στο #FollowMe που μας απειλούσε με χαρτί... εθελούσιας εξόδου όταν βάζαμε κόντρες με τα καρότσια, όλα έφτασαν στο Ρομάντσο άθικτα!

Εμείς σας περιμένουμε όλους στην προσπάθεια μας. Η Κιβωτός του Κόσμου μας χρειάζεται. Ελάτε να γνωριστούμε και να βοηθήσουμε τον κόσμο να γίνει καλύτερος στο 1ο Bazaar Αγάπης που διοργανώνει η εκπομπή Join Us (ΣΚΑΙ) και το FollowMe.gr!

Info

Bazaar αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια