Eίμαστε στο Bazaar Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου και σας περιμένουμε να γνωριστούμε

Η ομάδα του FollowMe.gr και η εκπομπή Join Us βρίσκονται στο Ρομάντσο και σας περιμένουμε στο Bazaar Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!
Eίμαστε στο Bazaar Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου και σας περιμένουμε να γνωριστούμε



To Βazaar Αγάπης στο Ρομάντσο ξεκίνησε και τα παιδιά του FollowMe.gr μαζί με την εκπομπή Join Us βρίσκονται εδώ (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια) για να ενισχύσουν την Κιβωτό του Κόσμου! Ελάτε όλοι στην προσπάθεια μας...

Από νωρίς οι συντάκτες του FollowMe και οι συντελεστές της τηλεοπτικής εκπομπής Join Us (ΣΚΑΙ) βρισκόμαστε εδώ αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα και τις σκοτούρες για να αλλάξουμε τον κόσμο μέσα από το Bazaar Αγάπης που διοργανώνουμε.

Οι φωτογραφίες μας δεν είναι απλά για τα social media. Είναι το αναμνηστικό μιας προσπάθειας που ξεκίνησε μέσα σε ένα γραφείο και σήμερα, εδώ στο Ρομάντσο, την βλέπουμε και την ζούμε. Και με τη δική σας συμμετοχή η προσπάθεια αυτή μπορεί να πάρει ακόμη μεγαλύτερη αξία και να χαρίσει χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και σε όσους έχουν ανάγκη.

Εμείς εδώ θα σας περιμένουμε με διάφορα events, πολλά προϊόντα σε χαμηλές τιμές και φυσικά να σας γνωρίσουμε στην ομορφότερη παρέα...

Join Christmas and… Follow Me!

Info

Bazaar αγάπης για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5 Ομόνοια