Κι άμα θέλεις Boom Boom! Ένα βράδυ στην πιο cult ντισκοτέκ της πόλης

Κι άμα θέλεις Boom Boom! Ένα βράδυ στην πιο cult ντισκοτέκ της πόλης



Η βραδιά ξεκίνησε για χαλαρό ποτό και κατέληξε να χορεύουμε «μακαρένα» με αγνώστους στην πίστα και να ακούμε αφιερώσεις από το DJ Soulis κάτω από την ντισκομπάλα. Και όσο εγώ προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι ζω, οι υπόλοιποι στην πίστα απλά το απολάμβαναν – και έδειχναν ότι το είχαν ξανακάνει.

Η Boom Boom είναι μία κλασική ντισκοτέκ με ό,τι αυτό συνεπάγεται: Πίστα, ντισκομπάλες, φωτορυθμικά και κιτς διακόσμηση. Το σκηνικό θυμίζει ταινία του Στάθη Ψάλτη και όσο χορεύεις νομίζεις ότι από κάπου θα ξεπεταχτεί η Καίτη Φίνου και θα αρχίσει τις φιγούρες. Η μουσική περιλαμβάνει όλα τα love to hate 90s με κάποια διαλείμματα λαϊκών (και εδώ οι γύρω μου έδειξαν να μην παραξενεύονται)και αφιερώσεις του DJ Soulis, ο οποίος φαίνεται να έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο – έτσι δείχνουν οι vintage φωτογραφίες στους τοίχους δηλαδή.

Οι κανόνες της Boom Boom είναι ξεκάθαροι: Χορέψτε, διασκεδάστε αλλά χωρίς τσιγάρο και ποτό στην πίστα – αφού στόχος είναι ο χορός. Αν ξεπεράσεις το πρώτο σοκ του blast from the past, θα χορέψεις σαν να μην υπάρχει αύριο. Εγώ πάντως έπιασα τον εαυτό μου να χορεύει «τα παπάκια στη σειρά» με αγνώστους και να στροβιλίζομαι στην πίστα σαν να πρωταγωνιστούσα σε βιντεοταινία. Και αυτό είναι απελευθέρωση!

 

Info

Λεωφ. Θησέως & Λεωφ. Ποσειδώνος, Τζιτζιφιές
 2109414925