Happy New Year! Που θα φάμε το πρώτο πρωινό της χρονιάς

Πούθα σε βρει το 2015 να τρως τηγανίτες και να πίνεις ζεστό καφέ;
Happy New Year! Που θα φάμε το πρώτο πρωινό της χρονιάς



Το πρώτο ξενύχτι του χρόνου επιβάλλεται να τελειώσει με ένα χορταστικό πρωινό. Άλλωστε η πρώτη ημέρα του νέου χρόνου είναι η μοναδική που «επιτρέπεται» να πας για ύπνο με γεμάτο στομάχι. Τα ξενοδοχεία έχουν την τιμητική τους, για αυτό και ανοίγουν τις σάλες τους και υποδέχονται τους ολίγον νυσταγμένους και ζαλισμένους Αθηναίους για ένα πρωινό ανάρρωσης.

Grecotel Pallas Athena

Σε συνδυασμό με τον καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ θα σερβιριστούν επιπλέον: Σούπα μοσχαράκι με μικρά λαχανικά, Φιλετάκια κοτόπουλο με εστραγκόν, Χοιρινά φιλετάκια με θυμάρι, Μίνι μπιφτεκάκια αρωματισμένα με δυόσμο, Σπαγγέτι Μπολονέζ – Ναπολιτέν, Πατάτες φούρνου, Λαχανικά σχάρας

Τιμή ανά άτομο 30 ευρώ

 

A For Athens 
Με εκπληκτική θέα συνδυάζεται  το πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει ειδικά για σήμερα: βραστό, σούπα λαχανικών, σαλάτa ζυμαρικών, φιλέτο αγριογούρουνο και πάπιας και γλυκό ημέρας.

Τιμή ανά άτομο: 22 ευρώ

 

Le Trocadero Restaurant

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου METROPOLITAN, η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκινά στις 04:00 με ένα ποτήρι σαμπάνιας και στη συνέχεια ένα πλούσιο πρωτοχρονιάτικο πρωινό.

Τιμή ανά άτομο 35 ευρώ

 

Βυζαντινό

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton φημίζεται για τον θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ του και σίγουρα αποτελεί το ιδανικό μέρος για να κλείσει μία υπέροχη βραδιά.

Τιμή ανά άτομο: 35 ευρώ

 

Semiramis

Αν η πρώτη ημέρα του χρόνου σε βρει βόρεια, το Semiramis θα σε αποζημιώσει με τον πρωινό γιορτινό μπουφέ του, ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων pancakes, αβγά, αλλαντικά, τυριά, κρουασάν, κέικ, muffins και panettone.

Τιμή ανά άτομο: 40 ευρώ

 

New Taste

Το New Hotel φημίζεται για το εξαιρετικό πρωινό του, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε αρτοποιήματα και γλυκά, ιδιαίτερα πιάτα με αβγά και φυσικά κις και πίτες.