Κυριακάτικο brunch στο Neon Raum

Αυτή την Κυριακή το ‘τσιμπολόγημα’ συνδυάζεται με shopping, αφού το Neon Raum στήνει το πρώτο Sunday brunch του 2015 – έναν θεσμό που ξεκίνησε από πέρυσι.
Κυριακάτικο brunch στο Neon Raum



Η Κυριακή δεν είναι η αγαπημένη μου ημέρα κι ας έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια που τελείωσα το σχολείο. Στην ενήλικη ζωή μου αποτελεί την ημέρα που ναι μεν δεν έχω να κάνω τίποτα αλλά πρέπει να τα κάνω όλα μαζί και να προετοιμαστώ ψυχολογικά και σωματικά για μία νέα εβδομάδα. Τελικά καταλήγω να βλέπω Friends σε επανάληψη και να τρώω ό,τι υπάρχει στην κουζίνα σκεπτόμενη ότι αύριο είναι Δευτέρα και θα ξεκινήσω δίαιτα.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη

Το μόνο που μπορεί να φτιάξει τη δική μου Κυριακή είναι το brunch με φίλους – αφενός γιατί περιλαμβάνει φαγητό αφενός γιατί ξαναζώ σκηνές από τα Friends. Οπότε πάλι στα ίδια είμαστε. Η χαρά μου, λοιπόν, είναι μεγάλη γιατί αυτή την Κυριακή το ‘τσιμπολόγημα’ συνδυάζεται με shopping, αφού το Neon Raum στήνει το πρώτο Sunday brunch του 2015 – έναν θεσμό που ξεκίνησε από πέρυσι.

Όσοι έχετε ξαναπάει ξέρετε πάνω κάτω τι να περιμένετε. Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε να απολαύσετε νόστιμες λιχουδιές γιατί στον χώρο της Cat Black και του Dreamer δεν στερούμαστε των θερμίδων, και φυσικά να κάνετε τα ψώνια σας καθώς λικνίζεστε στη μουσική που θα επιλέγουν για εσάς οι Djs. Cat Black, The Dreamer, Lav Unused, Grannys Trip, Chrysokona Mavrou - jewellery and objects και Ohhhmydog είναι μόνο μερικά από τα brands που φιλοξενούνται στο Neon Raum.
 

Info

Λεοχάρους 17, Αθήνα

Από τις 3 μ.μ και μετά