Αυτές είναι οι υποψηφιοτητες των Razzies 2015

Θυμηθήκαμε για άλλη μια φορά την απόλυτη Sandra Bullock και τον λόγο της στα βραβεία
Αυτές είναι οι υποψηφιοτητες των Razzies 2015



Ας το παραδεχτούμε, δεν είναι ντροπή. Μπορεί να διασκεδάζουμε απίστευτα την περίοδο των βραβείων, να περιμένουμε πως και πως τις ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων και ύστερα τις τελετές απονομής των Χρυσών Σφαιρών και των Oscars, αλλά τίποτα, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την απόλυτη απονομή βραβείων των Razzies. Τα Golden Raspberry Awards, a.k.a. Χρυσά Βατόμουρα βραβεύουν κάθε χρόνο τους χειρότερους του Hollywood και ας είμαστε ειλικρινείς. Κάποιος πρέπει να το κάνει κι αυτό.

Καμιά φορά μάλιστα, αν είσαι τόσο γα#$%^ όσο η Sandra Bullock, μπορεί να το διασκεδάσεις κι εσύ για την βράβευση σου.

Ή αν είσαι η Halle Berry μπορεί να αποδεχτείς το βραβείο σου μαζί με το Oscar σου. Γιατί μπορείς...

Αν και ελάχιστοι έχουν την διάθεση να τα δουν με αυτόν τον τρόπο, θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε φέτος στην σκηνή την Jennifer Aniston ή την Drew Barrymore.

Μάλιστα η Aniston θα έχει την δυνατότητα φέτος να διεκδικήσει ένα νέο βραβείο Razzie, το  Razzie Redeemer Award, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε προηγούμενους νικητές να λυτρωθούν για προηγούμενες κακές τους ερμηνείες. Οι πρώτοι υποψήφιοι είναι οι Aniston, Ben Affleck, Mike Myers, Keanu Reeves και Kristen Stewart και στις 21 Φεβρουαρίου θα γνωρίζουν ποιος τα πήγε καλύτερα φέτος και έχει δικαίωμα στην λύτρωση.

Στις υπόλοιπες υποψηφιότητες κυρίαρχος είναι ο σκηνοθέτης καταστροφής Michael Bay για την 4η ταινία των Transformers, Age of Extinction με 7 υποψηφιότητες. Υποψήφιοι για Χειρότερος Ηθοποιός είναι οι Nicolas Cage (αλίμονο), Kellan Lutz (για τον Ηρακλή), Seth MacFarlane και Adam Sandler, ενώ στις γυναίκες είναι οι Drew Barrymore, Cameron Diaz για δυο ταινίες, Melissa McCarthy, Charlize Theron.

Τα Razzies ανακοινώνονται κλασικά μια ημέρα πριν τα Oscar, το οποίο μόνο τυχαίο δεν το λες.