To Artisanal είναι το νέο hot spot της Κηφισιάς

Το μαγαζί του Φώτη Σεργουλόπουλου, έχει χαρακτήρα και άποψη. Ακόμα να πας;
To Artisanal είναι το νέο hot spot της Κηφισιάς



 

Κυριακή μεσημεράκι και είπαμε να πιούμε ένα καφεδάκι στα βόρεια. Next stop, Κηφισιά και Artisanal. Tο νέο entry. Άνοιξε πριν περίπου ένα μήνα στην οδό Ζηρίνη 2, στο νεοκλασικό που παλιά στεγαζόταν το φημισμένο Jourfixe. 

Τι ωραίος, παριζιάνικος αέρας. Ό,τι ήξερες για μίνιμαλ αισθητική, εδώ ξέχασέ το. Αντίκες και ετερόκλιτα έπιπλα θυμίζουν μαγαζί από άλλη εποχή.  Ο αίθριος χώρος, όπου στεγάζεται και το καφέ, δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για να απολαύσεις το μεσημέρι σου, υπό το φως της ημέρας. Όλα τα έπιπλα είναι φερμένα από τη Γαλλική πρωτεύουσα και αν με ρωτάς, η φινέτσα και η ποιότητά τους, φαίνεται. Το σέρβις εξαιρετικό και η ποιότητα των προϊόντων επίσης. Ο καφές συνοδεύεται από γενναία δόση brownies. 

Κατάλληλο και για ποτάκι το βράδυ. Ενημερωμένη λίστα κρασιών και ιδιαίτερα cocktails για τα πιο απαιτητικά γούστα. Στον επάνω όροφο, λειτουργεί και χώρος για μη καπνίζοντες. Αν δε, έχεις όρεξη για φαγητό, εσωτερικά, είναι το εστιατόριο, όπου μπορείς να γευτείς νόστιμα πιάτα γαλλικής κουζίνας, από τον σεφ Γιάννη Σιμωτά.

Αν ο καιρός σε ευνοήσει (στη δική μας περίπτωση δε συνέβη), έχει μία από τις ωραιότερα διαμορφωμένες αυλές για να ευχαριστηθείς το πρωινό αλλά και το βράδυ σου.

Artisanal, στα γαλλικά σημαίνει χειροτεχνικός. Ένα μέρος που σίγουρα θα επιστρέψουμε.   

 

Info

Ζηρίνη 2, Κηφισιά

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 8086111