Φόρα τα καλά σου! Απόψε το πρόγραμμα έχει Μέγαρο Μουσικής

Και άλλες τέσσερις επιλογές για να διαλέξεις.
Φόρα τα καλά σου! Απόψε το πρόγραμμα έχει Μέγαρο Μουσικής



Μουσική: Σήμερα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, οι μεγάλοι ερμηνευτές Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα τραγουδούν σε μία συναυλία αφιερωμένη στον Χρήστο Νικολόπουλο και το ελληνικό λαϊκό τραγούδι, για τα 50 χρόνια αδιάλειπτης και επιτυχημένης παρουσίας του σημαντικότερου σύγχρονου λαϊκού συνθέτη.  

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 15-75€. Στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

 

Θέατρο: Στο θέατρο του Νέου Κόσμου έχει πρεμιέρα το δραματοποιημένο διήγημα της Ζυράννας Ζατέλη, με τίτλο Περσινή Αρραβωνιαστικιά. Πρόκειται για ένα ποιητικό παραμύθι που μιλά για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, τις κρυφές επιθυμίες, τη σύνδεση της πραγματικότητας με το μεταφυσικό.

Πρωταγωνιστούν οι Αν. Ευστρατιάδου, Σ. Κεκέ, και Τ. Ά. Πίττα.  Την παράσταση σκηνοθετούν οι Δ. Αγαρτζίδη, Δ. Αναστάσογλου.

Από σήμερα και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15, στο θέατρο του Νέου Κόσμου (Δώμα), με την τιμή του εισιτηρίου στα 8€.

 

Προβολές:  Έχει ξεκινήσει ήδη η εβδομάδα προβολής ντοκιμαντέρ (5-11/2 ) για τα μυστικά των εικαστικών καλλιτεχνών διοργανώνεται από την Ταινιοθήκη και το Exile Room. Όλα όσα θέλατε να μάθετε για τις οπτικές τέχνες σε ένα αφιέρωμα.

Σήμερα, στις 19:30 προβάλλεται Το Μυστήριο του Πικάσο (Le Mystère Picasso) του Ανρί-Ζορζ Κλουζό. Την έκθεση προλογίζει ο ζωγράφος Αντώνης Τσακίρης. 

Δύο ώρες μετά, στις 21:30 ακολουθεί η προβολή του Ανακαλύπτοντας τη Βίβιαν Μάιερ (Finding Vivian Maier 2013, διάρκειας 84 λεπτών, των Τζον Μαλούφ και Τσάρλι Σίσκελ).

 

 

Δωρεάν: Η ποδηλατική ομάδα Bikes and more Maroussi,  πραγματοποιεί απόψε όπως και κάθε Δευτέρα στις 20:15 ποδηλατάδα.
Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο  Σταθμός ΗΣΑΠ Αμαρουσίου. Για να ξεσκονίσεις το ποδήλατό σου. 

 

Έξοδος: Μετά την ποδηλατάδα, πέρνα να πιεις ένα ποτάκι στο Faltso, στο Μαρούσι.