Απόψε οι εκκεντρικοί Opera Chaotique εμφανίζονται στο Faust

Κάνε follow.
Απόψε οι εκκεντρικοί Opera Chaotique εμφανίζονται στο Faust



Τις Δευτέρες πια δεν μένουμε σπίτι. Παίρνουμε την κολλητή μας αγκαζέ και κυκλοφορούμε στην πόλη.

Θέατρο: Στις 21:15 είναι η πρεμιέρα της παράστασης "Elvedon" του Χρήστου Παπαδόπουλου, στο Θέατρο Πόρτα. Πρόκειται για ένα έργο μουσικοχορευτικό, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ «Τα κύματα».

Παρουσιάζεται η ζωή έξι φίλων από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι προχωρημένη ηλικία. Έξι ιστορίες, έξι διαφορετικές οπτικές της πραγματικότητας μέσα σε έναν κόσμο, ρευστό και αεικίνητο σαν τα «κύματα» της θάλασσας.

Διάρκεια: 60 λεπτά

Είσοδος: 10€

Μουσική: Απόψε λίγο μετά τις 22:00, στη σκηνή του Faust θα ανέβουν οι Opera Chaotique για να μας παρουσιάσουν μια παράσταση βασισμένη στο νέο τους album “Bukowski: Poems of a Dirty Old Man”. Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατο του "κακού παιδιού" της διανόησης Charles Bukowski, οι εκκεντρικοί τροβαδούροι θα μας δείξουν τη νέα τους δουλειά για τον σαγηνευτικά άσωτο βίο του.

"Πρωταγωνιστές" της βραδιάς θα είναι διασκευές κομματιών από Tom Waits μέχρι Tiger Lillies.

Με το ανατρεπτικό τους χιούμορ και τη σουρεαλιστική φαντασία τους, οι Opera Chaotique υπόσχονται μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Είσοδος:8€

 

Προβολές: Στο Πολεμικό Μουσείο, θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 19:30 η εκδήλωση "Η γυναίκα: Παράδεισος ή κόλαση;". Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, που ήταν εχθές, θα προβληθεί επίσης το ντοκιμαντέρ του Β. Σαχινίδη, με τίτλο «Η πορεία της γυναίκας από την Εύα μέχρι σήμερα».
Μετά την προβολή, θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους Χρ. Διαβάτη, Λ. Ευαγγέλου και Ν. Παπουτσόπουλο, αναγνώσεις κειμένων από την Τζ. Κώνστα και τραγούδι από τον Ν. Αδέσποτο.

Είσοδος: Free

Έξοδος: Aν βέβαια είσαι σε mood για ζεστή σοκολατίτσα και συζήτηση, αναζήτησε ένα από τα "Μικρά Λουλούδια" που βρίσκονται γύρω σου (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Κολωνάκι και Χαλάνδρι). Όλο και κάποιο θα σε βολεύει. Petit Fleur για ένα ατμοσφαιρικό βράδυ Δευτέρας.