Galaxy Bar: Ώρα για cocktail σε ένα από τα 10 καλύτερα rooftop bar του κόσμου

Το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό “Premier Traveler”, το συμπεριέλαβε ανάμεσα στα καλύτερα. Και είναι μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι σου.
Galaxy Bar: Ώρα για cocktail σε ένα από τα 10 καλύτερα rooftop bar του κόσμου



Το Galaxy είναι το rooftop bar του Ηilton. Θυμάμαι να ακούω το όνομά του από πάντα. Αν είσαι κάτοικος Αθηνών, το να πιεις ένα cocktail στην κορυφή του ξενοδοχείου, είναι σίγουρα στην to-do list της πόλης. Φόρεσες τα καλά σου;

Οι λόγοι για να πας εσύ είναι πολλοί. Η πανοραμική θέα της Αθήνας, με τη φωτισμένη Ακρόπολη από τη μία και τον Λυκαβηττό  από την άλλη, τα super cocktails που σερβίρονται εδώ και χρόνια (πολύ πριν γίνουν μόδα), οι μουσικές επιλογές των Dj του και το γρήγορο service του. Αν πίνεις whisky, δοκίμασε το Pluto Chamo-Fla, με σκωτσέζικο.

Στο τεύχος Φεβρουαρίου- Μαρτίου το περιοδικό  Premier Traveler, συμπεριέλαβε στο άρθρο του  “World’s 10 Best Rooftop Bars” και το Galaxy Bar. Το έγκριτο περιοδικό είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα στο είδος του και απευθύνεται σε luxury ταξιδιώτες. Γυρνώντας οι συντάκτες του ανά τον κόσμο, έκριναν ότι το Galaxy άξιζε μια θέση σε αυτήν τη λίστα των καλύτερων bar που κοιτάζουν «αφ’ υψηλού» τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, όπως το Radio στο Λονδίνο, το AER Lounge – Four Seasons στη Βομβάη, το Top of the Strand στη Νέα Υόρκη ή το Sky Bar στην Ταϋλάνδη.   

Είναι αγαπημένο του αθηναϊκού κοινού εδώ και χρόνια. Οι λόγοι για να ανέβει κανείς στην κορυφή του Hilton είναι πολλοί. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η πανοραμική θέα της Αθήνας, με τη φωτισμένη Ακρόπολη να δεσπόζει στον Ιερό Βράχο, τα υπέροχα cocktails που σερβίρονται εδώ και χρόνια (πολύ πριν γίνουν μόδα), οι μουσικές επιλογές των Dj του και το άψογο service του.

«Το Galaxy Bar δεν είναι ακόμα ένα bar ξενοδοχείου. Αντίθετα, είναι το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων τα τελευταία πενήντα χρόνια», δήλωσε περήφανος ο Bart van de Winkel, μάνατζερ του Hilton Greece & Cyprus.

Απόψε φόρα τα τακούνια σου και το καινούριο φόρεμα σου κι ετοιμάσου να κατηφορίσεις προς Hilton. Η δική μας συμβουλή είναι να πας την ώρα της δύσης. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Tags: