Σινεμά: Ποιες ταινίες βγαίνουν σήμερα στους κινηματογράφους

Πάρε ιδέες για να κλείσεις τα εισιτήριά σου.
Σινεμά: Ποιες ταινίες βγαίνουν σήμερα στους κινηματογράφους



Σήμερα όπως και κάθε Πέμπτη, η ατζέντα έχει σινεμά. Βγαίνουν ταινίες για όλα τα γούστα: Περιπέτεια, κωμωδία, επιστημονική φαντασία και παιδικό.  

Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία
Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών Τριλογία Της Απόκλισης και είναι βασισμένο στο αντίστοιχο βιβλίο-φαινόμενο που αποτελεί τη συνέχεια του αρχικού Η Τριλογία Της Απόκλισης: Οι Διαφορετικοί. Τα δύο βιβλία μαζί που έχουν κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο επιτυχημένα best sellers των New York Times, έχουν πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια αντίτυπα και συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή e-books όλων των εποχών.

Η Τρις Πράιορ καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τους εσωτερικούς της δαίμονες και να συνεχίσει να μάχεται ενάντια στην ισχυρή συμμαχία που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή της.
Παίζουν οι Ναόμι Γουότς, Οκτάβια Σπένσερ, Μαϊλς Τελερ, Κέιτ Ουίνσλετ, Ζόι Κράβιτζ (ναι η κόρη του Λένι), ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γερμανός Ρόμπερτ Σουεντκε.

Amore Mio 
Ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας, παρέα με τους σεναριογράφους του σίριαλ  Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα και ένα μεγάλο καστ ηθοποιών (όπως ο Φάνης Μουρατίδης, Μυρτώ Αλικάκη, Ιωάννα Πηλιχού, Λεωνίδας Καλφαγιάννης), αναβιώνουν στη μεγάλη οθόνη μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία, το Amore Mio.

Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία και να αναγκάσει τους «γείτονες» σε γέλια μέχρι δακρύων.

Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!

 

Ο Άνθρωπος Του Νοέμβρη
Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Μπιλ Γκρέιντζερ, “There Are No Spies” από τη δημοφιλή σειρά βιβλίων November Man, η ταινία είναι το απόλυτο κυνήγι της γάτας με το ποντίκι, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

Με το κωδικό όνομα “The November Man”, ο Πίτερ Ντέβερο (Πιρς Μπρόσναν) είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος και καλά εκπαιδευμένος πρώην πράκτορας της CIA, ο οποίος παρασύρεται από την ήσυχη συνταξιοδότηση του, λόγω μιας πολύ προσωπικής αποστολής.

Πρέπει να προστατεύσει την πολύτιμη μάρτυρα Άλις Φουρνιέ (Όλγκα Κιριλένκο), η οποία θα μπορούσε να ξεσκεπάσει την αλήθεια πίσω από μια συνωμοσία δεκαετιών. Θα ανακαλύψει σύντομα πως η αποστολή του τον έχει κάνει στόχο ενός παλιού του φίλου και προστατευόμενο της CIA, του Ντέιβιντ Μέισον (Λουκ Μπρέισι). Με τις υποψίες για την ύπαρξη ενός καρφιού στην υπηρεσία να μεγαλώνουν, ο Ντέβερο δεν μπορεί να εμπιστευθεί κανέναν και δεν υπάρχουν κανόνες ή σταθερές για να τον βοηθήσουν.

 

Σαν το Πρόβατο: Η Ταινία
Από τους δημιουργούς «Οι Κότες το ΄σκασαν» βγαίνει στις αίθουσες η νέα- χωρίς διαλόγους ταινία, με θέμα τις περιπέτειες ενός πρόβατου.Ο Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει, κι ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό.

Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του Σον θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη τη φάρμα του. Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να σώσουν τον αγρότη- η αποτυχία δεν είναι επιλογή.

Η ταινία είναι κατάλληλη για παιδιά από 3 ετών.