Οδηγός πόλης: Τα καλύτερα μέρη της Αθήνας για ραντεβού (σύμφωνα με τις γυναίκες)

FollowMe στην πόλη: Διαλέγουμε μέρη για όλα τα γούστα...
Οδηγός πόλης: Τα καλύτερα μέρη της Αθήνας για ραντεβού (σύμφωνα με τις γυναίκες)



Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και παρά την κακοκαιρία, εμείς ήδη δοκιμάζουμε διστακτικά τα φλοράλ αμάνικα φορέματά μας και μπαίνουμε σε ερωτική διάθεση.

Ίσως, λοιπόν, σε λίγο καιρό ν’ αρχίσεις και εσύ να βγαίνεις ραντεβού ακολουθώντας την τάση της εποχής. Γι’ αυτό και εμείς προνοήσαμε και σκεφτήκαμε να ενημερώσουμε τα αγόρια αυτού του τόπου για τα μέρη της Αθήνας που θα τους προτείναμε να πάνε πρώτο ραντεβού τα κορίτσια τους. Είναι εγγύηση! 

Κartland, Παλλήνη

Δανάη Γεωργαντά: Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις, θα πας τα κορίτσι σου για καρτ για να ανέβει η αδρεναλίνη. Θα γελάσετε, θα ξεχάσετε το άγχος και βγάλετε και οι δυο σας τον καλύτερό σας εαυτό. Πάρε χαρτί και σημείωσε: Κartland στην Παλλήνη

Gold Class, The Mall

Νάνσυ Φαφούτη: Θέλεις να κάνεις το εφέ σου; Θα πρέπει να προσποιηθείς ότι είσαι κουβαρντάς και να την πας στην Gold Class στα Village. Μπορεί να πληρώσεις 40 ευρώ για τους δυο σας αλλά θα ξαπλώσετε στις καρέκλες του Παραδείσου, θα παραγγείλετε κοτομπουκιές και coca-cola και θα νιώθετε σαν βασιλιάδες. Εκεί που θα τσιμπάτε τις κοτομπουκιές, κάπου πάνω από το πιάτο θα διασταυρωθούν τα χέρια σας και θα ξεκινήσει το ειδύλλιο. Μία εγγυημένη έξοδος, που είναι ιδανική στην περίπτωση που βαριέσαι τις πολύωρες συζητήσεις γνωριμίας. Το ποτό μετά (αλλά εκτός Mall). 

A for Athens, Μοναστηράκι

Φανή Πλατσατούρα: Βόλτα στην Πλάκα και μετά για ποτό στο «A for Athens». Η πιο ειδυλλιακή θέα της Αθήνας, ό,τι πρέπει για πρώτο ραντεβού.  

42 Bar, Αθήνα

Γιάννα Κορρέ: Τελείωσε. Θα την πας στο 42 Bar στην Κολοκοτρώνη για να δοκιμάσει τα καλύτερα cocktail. Υπάρχει, βέβαια, ο κίνδυνος να κατεβάζει το ένα μετά το άλλο και εσύ να χρειαστεί να τη μαζέψεις αλλά θα ξέρεις πού να τη φρενάρεις. 

Φλοίσβος, Άλιμος 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Επειδή είμαι φαν του νερού και της θάλασσας προτείνω σε όσους άντρες θέλουν να εντυπωσιάσουν και να βγουν λίγο από τις συνηθισμένες και βαρετές επιλογές του στιλ ακριβό εστιατόριο να πάνε το κορίτσι των ονείρων τους μια απλή βόλτα δίπλα στη θάλασσα! Ναι είμαι τόσο ρομαντική, πειράζει; Εκεί με τους ήχους των κυμάτων μπορούν να ειπωθούν τα πιο όμορφα και σημαντικά πράγματα! Στο Φλοίσβο και στον Άλιμο μπορείς να ζήσεις τα πιο αξέχαστα ραντεβού της ζωής σου, και για να μην παρεξηγηθείς κέρασε την στο τέλος ένα παγωτό η μαλλί της γριάς!

Chelsea Hotel, Παγκράτι

Βάλια Ζαμπάρα: Θα προτείνω ένα μέρος αρκετά cool ώστε να αποβάλλει το πιθανό άγχος του  πρώτου ραντεβού. Με αυτό το σκεπτικό θα επιλέξω το Chelsea Hotel στο Παγκράτι που μαζεύει επίσης τον πιο cool κόσμο και έχει τα πιο ωραία ρακόμελα.  

Blanco-αγνάντι, Βουλιαγμένη

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Άσε τους άλλους να λένε. Θα πάς στο πιο ατμοσφαιρικό μαγαζί, το Blanco- αγνάντι στη Βουλιαγμένη. Θα πιείτε τα ποτά σας, θα χαλαρώσετε δίπλα στη θάλασσα, θα συζητήσετε σαν άνθρωποι μιας και η μουσική είναι χαμηλή και κοινώς, το πρώτο ραντεβού θα πετύχει. 

Γιασεμί, Πλάκα

Τέλος, η art director του FollowMe, Αριστέα Σφακιανάκη σου προτείνει βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ποτό στα Αναφιώτικα και το «Γιασεμί», αλά Παπακαλιάτης. Εναλλακτικά, Petite Fleur στο Χαλάνδρι και μετά σινεμά στο Δαναό. 

Bonus πρόταση από το αγόρι του FollowMe Δημήτρη Δρίζο: Εγώ είμαι μεγάλος fan της Αρεοπαγίτου.Δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος στην Αττική νομίζω, οπότε θα επιλέξω το Chocolat. Η ταράτσα του είναι σε... πιάτο με τον Παρθενώνα, το πιο ρομαντικό μέρος. Τι καλύτερο από πρώτο ραντεβού εκεί λοιπόν;

Δες ΕΔΩ πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις πριν κάνεις σεξ.