Καλό μήνα με θεατρική παράσταση μετά ποτού και μουσικής

Ενώ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών γίνεται συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό
Καλό μήνα με θεατρική παράσταση μετά ποτού και μουσικής



Απόψε το πρόγραμμα στην πόλη είναι ετερόκλιτο. Περιλαμβάνει από συναυλία στο Μέγαρο, μέχρι παράσταση στο Shamone.

Μουσική: Μetropolitan Symphony Orchestra of Athens |Mέγαρο Μουσικής Αθηνών
Γιατί να πας: Γιατί τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα" και γιατί θα μπεις σε πασχαλινό πνεύμα.

«H Metropolitan Symphony Orchestra of Athens επιχειρώντας μια ανατρεπτική, ανανεωτική και ελπιδοφόρα εμφάνιση στο μουσικό τοπίο της χώρας - παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη διεύθυνση της οποίας θα είναι ο ιδρυτής και διεθνούς φήμης πιανίστας, Βασίλης Τσαμπρόπουλος».

Ώρα έναρξης: 20:30

Εισιτήρια: 10-35€

Έκθεση: Hello Future! Aρχείο Ταλέντων | Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Γιατί να πας: Για να μάθεις πρώτη της νέες τάσεις σε design, φωτογραφία, animation, εικαστικές τέχνες, σχέδιο μόδας και γραφιστική.

"Η Στέγη, συνδέοντας τους νέους με την αγορά εργασίας, προσκάλεσε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με σπουδές στις κορυφαίες σχολές εφαρμοσμένων τεχνών, όπως το Central Saint Martins στο Λονδίνο και το Rhode Island School of Design στην Αμερική, να γεμίσουν τις σελίδες ενός sketchbook με τη δουλειά τους".

Είσοδος: Free

Διάλεξη: El Greco: Ένας ζωγράφος-φιλόσοφος |Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Γιατί να πας: Γιατί αν αγαπάς το έργο του Θεοτοκόπουλου, απλώς σε αφορά, αφού θα δεις πως επηρεάστηκε το έργο του από τα ταξίδια του.

Νωρίτερα από τη συναυλία, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» σε ρόλο ομιλήτριας, η Μαρίνα Λαμπράκη- Πλάκα, διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης, θα μιλήσει για την επιρροή που άσκησε στον Θεοτοκόπουλο η επαφή του με άλλους πολιτισμούς.

Ώρα έναρξης: 19:00

Εισιτήρια: Free

 

Θέατρο: I love you κάργα | Shamone
Γιατί να πας: Γιατί είναι η τελευταία παράσταση και θα γελάσεις με τα ξεκαρδιστικά κείμενα του Νίκου Μουτσινά, απολαμβάνοντας το ποτάκι σου στο Shamone.

Υπόθεση: Το κείμενο έχει γράψει ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ στο τιμόνι του σκηνοθέτη είναι η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου (!). Πρόκειται για μία σύγχρονη κωμωδία με στιγμιότυπα από την καθημερινότητα ετερόκλητων ζευγαριών.

Ώρα έναρξης: 22:30

Είσοδος: 12€ (με ποτό)
 

Έξοδος: Αν πάλι θες απλώς κουβεντούλα και χαλαρό ποτάκι, πήγαινε μια βόλτα από Παγκράτι. Chelsea ή Superfly;  Superfly ή Chelsea; Κάνε κλικ στα μαγαζιά και αποφάσισε.