Στην πόλη τώρα που λείπουν όλοι; Έχεις πολλά να κάνεις!

Ιδέες για να περάσεις super.
Στην πόλη τώρα που λείπουν όλοι; Έχεις πολλά να κάνεις!



Tι κι αν έμεινες πίσω; Τι κι αν οι φίλοι και γνωστοί σου τράβηξαν πλώρη για χωριά και νησιά; Τι κι αν οι δρόμοι θυμίζουν δεκαπενταύγουστο; Τι κι αν η πολυκατοικία άδειασε; Εσύ θα περάσεις καλά. Απλώς δες το αλλιώς.

Βόλτα στο Κέντρο
Φόρα αθλητικά και πάρε την κάμερά σου. Τι απόλαυση να παίρνεις το μετρό και να μη νιώθεις σα ζαμπόν σε τοστ με διπλό τυρί. Κατεβαίνεις Μοναστηράκι, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Κάνεις window shopping (γιατί τώρα που είσαι μόνη, είσαι και ασυγκράτητη), περνάς από πλατεία Αγίας Ειρήνης και μετά αλλάζεις ρότα. Επόμενη στάση Πλάκα. Για έναν γρήγορο ελληνικό στο Γιασεμί και μετά, περπάτημα μέχρι Θησείο. Κάτσε σε ένα καφέ (ναι μόνη σου) και διάβασε το βιβλίο σου ή χάζεψε τις φωτογραφίες που τράβηξες μόλις. 

Φαγητό στα πέριξ 
Μεσημέριασε κι ήδη η κοιλιά σου γουργουρίζει. Πάρε το τρένο της επιστροφής. Σήμερα θα τσιμπήσεις στη γειτονιά σου μαγειρευτό φαγητό. Κάτσε στο τραπέζι, παράγγειλε και το κρασάκι σου, απόλαυσε το γεύμα σου. Με το κινητό στην τσάντα. Όχι άλλα social media. Ανέβασες και πριν τη φωτογραφία σου, έκανες και το check-in σου, τώρα ευχαριστήσου το φαγητό σου παραδοσιακά.

Στο σπίτι για ταινιούλα
Βγάλε τα παπούτσια σου με το που μπεις, κάνε το μπανάκι σου, φόρα τις άνετες φόρμες σου, ετοίμασε τσάι, άνοιξε την τηλεόραση και βάλε αυτό το dvd που είχες τόσο καιρό αποκτήσει από την κυριακάτικη εφημερίδα. Μεγάλο Σάββατο είναι, άντε σου επιτρέπεται να φας και λίγα πατατάκια για έξτρα καλοπέραση.

Στολίσου, ώρα για έξοδο
Δεν πειράζει που δεν είναι οι κολλητοί εδώ. Τους γνωστούς γιατί τους έχουμε; Ξέρεις ότι ο φίλος σου ο Γιώργος παίζει μουσική απόψε. Πήγαινε να πιεις ένα ποτάκι παρέα του. Τι κι αν είσαι μόνη; Θα γνωρίσεις και κόσμο! Πάσχα στην πόλη, τα ταμπού δεν χωράνε. Άστα από Τρίτη.

Διάβασε εδώ γιατί η μοναξιά είναι πολλές φορές... ωραία!