Πού θα πιεις τα καλύτερα κοκτέιλ;

Οι συντάκτες του FollowMe ψάχνουν μέρη για να πιουν εξωτικά ποτά.
Πού θα πιεις τα καλύτερα κοκτέιλ;



Αφού οι συντάκτες του FollowMe σας είπαμε πού έτυχε να φάμε το καλύτερο σουβλάκι της ζωής μας στην πόλη, σήμερα μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood, φοράμε τα ανοιξιάτικά μας ρούχα και βγαίνουμε στα μαγαζιά της Αθήνας που φτιάχνουν κατά τη γνώμη μας πάντα τα καλύτερα κοκτέιλ. Πρώτα, βέβαια, κάναμε μία μικρή συζήτηση και συμπεράναμε ότι τα γούστα ποικίλουν. Ορίστε τα αποτελέσματα.

Momix

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου: Όλοι ξέρετε ότι τελικά θα παραγγείλω coca-cola light αλλά αν είναι να πάμε κάπου για καλό cocktail θα πάμε στο momix όπου οι άνθρωποι είναι σωστοί επιστήμονες. Στον Κεραμεικό ή στη Γλυφάδα. Γιατί πού να γνωρίζατε ότι είναι το πρώτο μοριακό μπαρ της Αθήνας;

Baba au Rum

Δημήτρης Δρίζος: Δεν είμαι μεγάλος fan των κοκτέιλς. Πραγματικά η ανάμειξη των ποτών δεν είναι το καλύτερο μου. Προτιμώ τα σκέτα ποτά, όπως βότκα με πάγο ή ουίσκι. Έκανα, ωστόσο την εξαίρεση στην αγαπημένη μου Κεφαλονιά, στον Πλάτανο. Στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου. Παρήγγειλα ένα ωραιότατο Cuba Libre. Μετά άλλα 6. Ρούμι-Coca Cola-Lime. Ευτυχώς που το ξενοδοχείο ήταν κοντά... Φανταστικά κοκτέιλς, φανταστική ατμόσφαιρα! Αλλά επειδή τα κορίτσια θέλουν κοκτέιλ στην πόλη θα τα πάω στο Baba au Rum στο κέντρο που είναι εγγύηση και μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 120 ρούμια. 

Drunk Sinatra

Δανάη Γεωργαντά: Το καλύτερο κοκτέιλ το έχω πιει στο Drunk Sinatra στην Πλατεία Καρύτση που έχει μια δικιά του συνταγή! Γενικά δεν είμαι λάτρης του ποτού αλλά από το συγκεκριμένο μπορώ να πιώ τρία τέσσερα!

Gin Joint

Νάνσυ Φαφούτη: Σαν λάτρης του Gin δεν θα μπορούσα παρά να επιλέξω το Gin Joint στην Πλατεία Καρύτση. Το στέκι μου το έμαθε η Μάρω η οποία δεν είναι όποια και όποια, ξέρει από καλά μπαρ και ιδού η απόδειξη

Museum

Φανή Πλατσατούρα: Θα πάμε στο cafe - bar «Museum» στις Αχαρνές όπου πίνω το εξαιρετικό κοκτέιλ «Cucumber Martini» που μου φτιάχνει ο φίλος μου ο Πάνος. Και πάντα γελάμε γιατί κάνουμε μια δική μας αλχημεία και αντί για gin, βάζουμε μπόλικη δόση κρύας βότκας..

Alobar

Βάλια Ζαμπάρα: Όλα οδηγούν στο Alobar στο Χαλάνδρι γιατί τα αγόρια πίσω από το μπαρ είναι πρόθυμα να συζητήσουν όποιες παραλλαγές των κοκτέιλ σε ενδιαφέρουν ενώ συχνά δημιουργούν συνταγές κομμένες και ραμμένες στα γούστα σου. Επίσης, στα θετικά του μαγαζιού το πολύ φιλικό προσωπικό, οι μουσικάρες και η ατμόσφαιρα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά ΕΔΩ

Gaspar

Κωνσταντίνα Μπιτζήλου: Το ωραιότερο cocktail το ήπια πρόσφατα στο gaspar στο ψυχικό! Ηταν τόσο τέλειο που δεν μπορούσα να μην το τραβήξω φωτογραφία! Αν θυμάμαι καλά λέγεται gaspar fashion. Cheers!